mojposao

Prilika za novi posao vam je nadohvat ruke, zapošljavaju IBM Hrvatska, PBZ i Hanjes

02.07.2020 u 11:53

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao

IBM Hrvatska je u potrazi za Predstavnikom za udaljenu tehničku podršku (m/ž) koji će obavljati poslove podrške za elektro-mehaničke bankarske uređaje na njemačkom i engleskom jeziku. Ako si komunikativna, organizirana, strpljiva i ljubazna osoba, ovo je posao za tebe! Nude ugovor na neodređeno, rad u međunarodnom okruženju, dodatne dane godišnjeg odmora za doprinose u radu i razne popuste za zaposlenike. Javi im se do 17. srpnja.

Backoffice, ured za podršku, više od desetljeća pruža punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i Adriatic regiji, što uključuje savjetovanje, upravljanje i podršku poslovanju u različitim poslovnim segmentima. U njihovom uspješnom timu financija i računovodstva traže savjesnu i motiviranu kolegicu ili kolegu koji će im se pridružiti na poziciji Specijalist obračuna plaća (m/ž). Ukoliko im se želiš pridružiti, to možeš učiniti slanjem životopisa do 13. srpnja.

Tvrtka Građevinar specijalizirala se za obavljanje poslova niskogradnje i trenutno broje 50 zaposlenika. Tu brojku sada žele uvećati za jednog novog člana – Diplomiranog inženjera građevine/Inženjera građevine (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju komunikativni kandidati s radnim iskustvom u niskogradnji, a novom kolegi nude mogućnost napredovanja te korištenje službenog automobila i mobitela. Oglas ostaje aktivan do 7. srpnja.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja i osnaživanja unutarnjih snaga, u potrazi su za ambicioznim i motiviranim osobama zainteresiranim za izazovni korak u području IT revizije na radnom mjestu: IT Revizor (m/ž). Uz mogućnost profesionalnog napredovanja u međunarodnoj okolini, nude rad na zanimljivim projektima, tečajeve stranih jezika i brojne druge razvojne module.

Sviđa ti se dinamično okruženje? Želiš raditi u brzorastućoj tvrtki? Onda imamo pravo mjesto za tebe! Tvrtka Hanjes specijalizirana je za proizvodnju komponenti za vlakove i vagone te ima konstantnu potrebu za kvalitetnim stručnjacima, i onima koji to žele postati, a koji prihvaćaju izazove, spremni su učiti i razvijati se na obostranu korist i zadovoljstvo. Trenutno traže Voditelja odjela proizvodnje (m/ž), a na oglas se možeš prijaviti do 10. srpnja.