neočekivano iznenađenje

Pogledajte kako Zagrebačka banka čestita rođendan svojim radnicima

31.01.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Kako bi poboljšali ravnotežu privatnog i poslovnog života, u Zagrebačkoj banci odlučili su se za neuobičajen potez. Svoje zaposlenike nagrađuju slobodnim danom na dan njihova rođendana kako bi im se omogućilo da taj dan budu sa svojim najbližima

'Zagrebačka banka je zaposlenicima omogućila slobodan radni dan na dan rođendana kao jednu od pogodnosti kojom želimo podržati bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Na taj smo ih način željeli prigodno darovati, osloboditi radnih obveza za rođendan i omogućiti da ga proslave s najbližima', rečeno nam je u banci. 

Zaposlenici su tu novost dočekali s oduševljenjem, kažu u Zabi, kao i ostale pogodnosti koje im omogućuje Kolektivni ugovor poput novčane potpore od 2000 kuna za novorođeno dijete, slobodan dan za prvi dan škole ili vrtića djeteta te slobodan dan za sistematski pregled.

Broj rođenih zaposlenika po mjesecima je podjednak, no nešto više ih je rođeno u srpnju, rujnu i listopadu. Trenutno je u Banci zaposleno nešto manje od 4 tisuće ljudi.

 

  • +10
Zagrebačka banka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ratko Mavar