od 4000 kvadrata

Pevec otvorio novi prodajni centar u Samoboru

16.11.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Pevec je danas otvorio novi prodajni centar u Samoboru u sklopu bivšeg Mercator centra, koji se prostire na površini od gotovo 4.000 metara kvadratnih

'Izuzetno mi je drago što, uz veliku volju i trud svih članova našeg tima, danas u Samoboru otvaramo još jedan Pevec prodajni centar. Povoljne i kvalitetne proizvode za izgradnju, uređenje i opremanje doma time dodatno približavamo sadašnjim kupcima iz Samobora koji su kupovali u našim centrima u Zagrebu, ali i novim kupcima koji će od danas imati tu priliku. Ovo je još jedan uspješno ostvareni poslovni cilj ove godine, na što smo jako ponosni', izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević.

Otvorenju su nazočili zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak i predsjednik Gradskog vijeća grada Samobora Miran Šoić, kao i brojni stanovnici Samobora i okolice. Pevec je ovom prilikom kupce razveselio popustima na brojne proizvode, trajnom Pevec torbom te gratis proizvodima, a kupci su uz ostvareni uvjet kupovine imali priliku počastiti se i posebno osmišljenom gastronomskom ponudom - Pevec hamburgerima i pićem.

  • +10
Pevec - ilustracija Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Također, novi prodajni centar donio je 45 novih radnih mjesta na području Samobora.

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, a ovime proširuje svoje poslovanje na 21 hrvatski grad u 24 centra.