upravljaj svojim financijama

Pametniji način plaćanja

11.12.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Svakodnevica istovremeno može biti uzbudljiva i jednostavna, ovisno o perspektivi. Baš kao što i iskustvo plaćanja može biti više od samog trošenja

Dopusti da ti pokažemo kako se kroz oči članova Diners Cluba običan dan pretvara u nezaboravnu pustolovinu i zakorači u svijet pametnijeg plaćanja.

Živimo na početku budućnosti i zato smo stvorili suvremeno financijsko iskustvo u kojem digitalno nije samo šminka, već način života. Svoju Diners Club karticu sada možeš zatražiti 100% digitalno, u samo nekoliko klikova. Bez papira, bez potpisa, bez imalo gnjavaže. Pametno.

A čekaj samo da vidiš našu novu mobilnu aplikaciju ECC Mobile. Prati kako trošiš i upravljaj svojim financijama fleksibilnije nego ikad. Pomnoži sreću, a troškove podijeli na rate – njih čak 36! A ako ti ulete izvanredni izdaci, nema problema, jednostavno preskoči ratu za taj mjesec. Ili plati sve odjednom – ti odlučuješ. I plaćaš pametnije!

Sve što sad trebaš učiniti je otići na www.diners.hr, zatražiti svoju Diners Club karticu u par klikova i ona će ti stići na adresu za nekoliko dana. Učini to do 31.12. i oslobodit ćemo te plaćanja članarine za prvu godinu korištenja. Prilično pametno, ha?

Ali učinimo stvari još zanimljivijima. Pripremili smo trostruki izazov za one koji žele više. Odvaži se i sudjeluj, možeš samo profitirati. U tri mjeseca ostvari tri cilja, a mi ti za svaki umanjujemo sljedeći račun. Uštedi do 300 kuna za nova iskustva. Jesmo rekli da je pametno? Pametno je.