Havelkadesign

Osječka tvrtka osvojila prestižnu nagradu za dizajn u Londonu

31.10.2018 u 17:00

Bionic
Reading

Osječka tvrtka Havelkadesign dobila je u Londonu prestižnu nagradu International Property Awards za najbolje unutarnje uređenje ureda Njuškala

International Property Awards su jedna od najcjenjenijih strukovnih nagrada koja se dodjeljuje još od 1993. godine za najbolja ostvarenja tvrtki u svim sektorima povezanim s industrijom nekretnina.

'Kreativnost i inovativnost su među osnovnim Njuškalovim pretpostavkama u svakodnevnom radu, pa nam je bilo iznimno važno da u uređenju naših novih prostora osiguramo upravo takvu poticajnu atmosferu. U timu iz Havelkadesigna pronašli smo sličnu pokretačku energiju i zato sam iznimno ponosna da su i međunarodni stručnjaci prepoznali njihovu originalnost', rekla je Sanda Soptija Šiljak, glavna izvršna direktorica Njuškala.

Jelena Havelka direktorica je i glavna dizajnerica interijera u tvrtki Havelkadesign gdje radi u području interijera, eksterijera, produkt dizajna i savjetovanja u dizajnu. Diplomirala je na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i magistrirala Dizajn interijera na Fakultetu arhitekture i izgrađenog okoliša na Sveučilištu Westminster u Londonu.

'Nagrada mi osobno puno znači jer je velika potvrda da sam na dobrom putu. To je priznanje za naporan rad i svakodnevno ulaganje cijelog tima te ukazano povjerenje i odličnu suradnju s Njuškalom. Nagrade donose sreću za postignuti uspjeh i poticaj za buduće projekte, ali istovremeno i izazov za održavanje visoke razine kvalitete usluge i najboljih rješenja za naše klijente. Uistinu se zahvaljujem mom timu i svima uključenima u ovaj projekt, na zajedničkom uspjehu', rekla je Jelena Havelka prilikom dodjele osvojenih nagrada u Londonu.