nov način plaćanja

Novost na hrvatskom FinTech tržištu

16.10.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Aircash aplikacija je usluga koja omogućuje prijenos novca između korisnika aplikacije. Ono što ovu aplikaciju čini posebnom, njezina je brzina i jednostavnost. U samo par klikova možete poslati novac gotovinom ili karticom, bez obzira na to gdje se nalazili

Uz aircash nema dugotrajnog upisivanja podataka niti ispunjavanja obrazaca na prodajnom mjestu. U aplikaciju se unosi samo iznos i broj telefona primatelja. Uplata gotovinom, kao i isplata novca, obavlja se na svim Ininim maloprodajnim mjestima koja većinom rade 24 sata, i vikendom i blagdanima, što znači da svoj novac možete podići praktički bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Prilikom korištenja aircash aplikacije, nema ispunjavanja dokumentacije, a naknada koja se naplaćuje  znatno je manja od one kod ostalih ponuđača sličnih usluga.

Osim gotovinom, uplate se mogu realizirati i karticama, što još više olakšava slanje novca. Zahvaljujući uplatama karticom, olakšano je i primanje novca iz inozemstva. Bez obzira što primate novac iz druge države, brzina i naknada primanja novca se ne mijenjaju.  

Aircash je koristeći najnovije tehnologije uspio ostvariti brzinu, jednostavnost i sigurnost. Koristan je za sve one koji novac trebaju odmah, bez puno napora i čekanja, za ljude blokiranog računa te za sve koji primaju novac iz inozemstva. Također, s aircash aplikacijom možete isplatiti dobitak s online računa Hrvatske Lutrije. Aircash je uvijek uz vas u svim situacijama i za svakoga jer se nalazi na vašem mobitelu.

Saznajte više o aircash aplikaciji na njihovoj Facebook i web stranici.

Preuzmite aircash odmah besplatno sa Google Play i App Store.