MOJ POSAO

Nove prilike za karijeru, pogledajte zanimljive oglase

06.07.2023 u 15:43

Bionic
Reading

I ovoga tjedna izabrali smo nekoliko ataraktivnih ponuda za posao s portala MojPosao

Temelj njihovog uspjeha je poticajna korporativna kultura orijentirana na kontinuirano unapređenje - od kvalitete proizvoda, ekološki osviještene proizvodnje, preko zadovoljnih klijenata i svih zaposlenika. Oni su NORD MOBIL i zapošljavaju Poslužitelja raskrajača/pile - drvna industrija (m/ž). zainteresiranim kandidatima nude ugodno, inovativno i dinamično radno okruženje, priliku za osobni i profesionalni razvoj, dobra primanja, osiguran topli obrok, prigodne nagrade poput božićnice i regresa te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 11. srpnja.

Lesnina te poziva da im se pridružiš na poziciji: Kuhar/Pomoćni kuhar (m/ž) i postaneš dio priče o najvećoj i najuspješnijoj trgovini namještajem u Hrvatskoj. Opis posla, između ostalog, uključuje pripremu jela prema zadanim normativima, odgovornost za pravilnu prezentaciju jela i brigu o čistoći radnog prostora, a nude ti rad u ugodnom ambijentu, vrhunske uvjete i sjajne kolege, a rok za prijavu na oglas ističe 9. srpnja.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer/automehaničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i plaću u rasponu od 1.100 do 1200 eura neto, a svoj životopis im trebaš poslati do 11. srpnja.

NKD moda, jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i u Hrvatskoj, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju, rad na blagajni, označavanje i slaganje robe te održavanje čistoće u prodavaonici, a nude ti ugodno radno okruženje i rad u posvećenom timu odličnih kolega! Javi im se najkasnije do 10. srpnja.

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju Skladištar (m/ž), a novim kolegama nude dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu, edukacije i mogućnost razvoja. Ako posjeduješ najmanje 1 godinu radnog iskustva na administrativnim poslovima i svoju karijeru želiš razvijati u uspješnoj kompaniji, javi im se najkasnije do 11. srpnja.