EU AKADEMIJA

Naučite sve o izradi projekata za EU fondove

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.10.2011 12:16
  • Objavljeno 13.10.2011 u 11:57
EU Akademija_foto

EU Akademija_foto

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mirakul Edukacijski centar

Kvalitetna priprema projekata za EU fondove hrvatskim tvrtkama i institucijama te malim i srednjim poduzetnicima, otvara lakši pristup do izdašnih EU fondova, što izravno utječe na rast poslovanja, nove investicije i povećanje izvoznih aktivnosti. Pri tome je iznimno važno biti upoznat sa svim aspektima prijave projekata, od sveobuhvatne pripreme, stručne i pažljive izrade do odgovorne provedbe projekata.

Kako bi stručnjaci dobili sva neophodna znanja te bili u mogućnosti kvalitetno provesti čitav proces, tvrtka Mirakul upisuje drugu generaciju polaznika za Akademiju 'Voditelj projekata za EU fondove', višemjesečni modularni program koji nudi sveobuhvatna praktična i teorijska znanja iz područja pripreme, izrade i provedbe projekata za EU fondove, a moguće ga je do kraja tjedna upisati po promotivnoj cijeni.

Zašto upisati program 'Voditelj projekata za EU fondove'?
Kroz pet modula ukupnog trajanja 100 sati polaznicima će se predstaviti EU kohezijska politika, strukturni fondovi i Kohezijski fond te programi zajednice. Naučit će sve o osmišljavanju projekata, izradi logičke matrice i sažetku projekta, izradi prijavnog obrasca i proračuna projekta te njegovoj evaluaciji i provedbi. Na kraju će, na zadnjem modulu, brojni gosti-predavači predstaviti praktične primjere provedenih projekata: pripremu, provedbu i pravdanje projekata, probleme s kojima su se susretali provoditelji projekata, pogreške koje su radili i kako su ih ispravljali.

Znanja dobivena kroz detaljan i dugoročan program u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra rezultiraju kvalitetnom pripremom projekata za EU fondove te puno većoj vjerojatnosti sufinanciranja i dobivanja značajnih financijskih sredstava.

Vrhunski predavači na Mirakul Akademiji
Na Akademiji će predavači biti Vida Iličić, direktorica u Poduzetničkom centru Pakrac koji je u 2008. i 2010. godini od strane MINGORP-a proglašen najboljim centrom i inkubatorom, mr.sc. Darija Krstić, voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek, gdje je aktivno uključena u poslove prijave i provedbe projekata za civilni sektor, za poduzetnike i obrazovne institucije te Jelena Festini, koja je magistrirala Regionalnu politiku EU (Strukturni fondovi) na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, s radnim iskustvom u Agenciji za provedbu EU fondova (SAFU) i u Euro Info Centru Zagreb (sada Enterprise Europe Network) za pitanja EU fondova i malog poduzetništva, javne nabave EU, SME networking.

Kroz module Akademije proći će i brojni gosti-predavači iz najuspješnijih hrvatskih tvrtaka, koji će na vlastitim primjerima predstaviti problematiku i konkretna rješenja problema s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju. Voditelji programa su Jean-Pierre Maričić i mr.sc. Igor Medić.

Prijave i uvjeti upisa

Rok za prijavu na program 'Voditelj projekata za EU fondove' je 21. listopada 2011. Rok za rane prijave i uplate po promotivnoj cijeni traje do 14. listopada. Program se sastoji od pet modula ukupnog trajanja 100 sati i održava se u razdoblju od 27. listopada do 17. prosinca 2011. godine. Više informacija o programu, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na: www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/eu-akademija

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi