nova stepenica

Natko Sertić novi je partner u Deloitte Hrvatska

05.06.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Natko Sertić, dosadašnji direktor u Odjelu poreznog savjetovanja, imenovan je novim partnerom u Deloitteu Hrvatska. Primarno će biti zadužen za područje poreza na dobit i transfernih cijena

Natko Sertić posjeduje više od 12 godina iskustva u području poreznog savjetovanja, uključujući porez na dobit, porez na dodanu vrijednost kao i u ostalim područjima hrvatske i međunarodne porezne prakse. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je magistrirao na području Računovodstva i Poreza, priopćili su iz Deloitte Hrvatska.

Kroz godine rada Sertić se specijalizirao u pružanju savjetodavnih usluga međunarodnim i hrvatskim klijentima, a posebno u području planiranja i strukturiranja transakcija s ciljem optimiziranja poslovanja i minimiziranja rizika, međunarodnog oporezivanja, primjene ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, pružanja transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata te poreznih pregleda kao i strukturiranja poslovnih kombinacija.

Sertić je voditelj Deloitte Private inicijative za Hrvatsku čiji je cilj umrežavanje privatnih poduzetnika, razmjena ideja i iskustava te upoznavanje s najboljim načinima poslovanja koji značajno mogu pridonijeti razvoju i prosperitetu društava u kojima rade.

'Radujem se izazovima koja će mi donijeti nova pozicija, kao i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem dodatnom razvoju poslovne zajednice pružajući usluge izuzetne kvalitete', rekao je Sertić.