nove funkcije

Dalibor Sinić i Bernarda Jelenčić novi direktori u Grawe Hrvatska

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 22.05.2019 10:59
  • Objavljeno 22.05.2019 u 10:59
Dalibor Sinić

Dalibor Sinić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Grawe Hrvatska

Dalibor Sinić dosadašnji direktor regije Središnja Hrvatska novi je direktor za agencijsku prodaju u Grawe Hrvatska nakon odlaska Hrvoja Grčića s te pozicije

Daljnji razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u toj regiji preuzela je nova direktorica Bernarda Jelenčić.

'U Grawe-u me privukao jasan cilj i vizija rasta i razvoja poduzeća kao i orijentiranost prema zadovoljnom korisniku i zaposleniku. Dugogodišnja tradicija i stabilnost na tržištu dvije su prepoznatljive snage Grawe Hrvatska u kojima sam vidjela priliku da objedinim svoja znanja te da se i dalje osobno razvijam. Nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji osiguranja, svjesna sam da su ljudi snaga stoga se posebno veselim upoznavanju novih ljudi, ali i istraživanju novih procesa, učenju od kolega te pronalaženju zajedničkih rješenja u svrhu ostvarenja ciljeva poduzeća', rekla je Bernarda Jelenčić, direktorica središnje regije u Grawe Hrvatska.

Jelenčić u Grawe Hrvatska dolazi s mjesta Relationship managera u Generali osiguranju. Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, svoje iskustvo u prodaji osiguranja stekla je radom u dva osiguravajuća društva, gdje se kontinuirano dodatno educirala te profesionalno i osobno razvijala, priopćili su iz Grawe-a.

Agencijsku prodaju regije Središnja Hrvatska, uz Jenečić, i dalje će, također na poziciji direktorice regije, voditi Ines Filipović koja je u Grawe-u na toj funkciji od svog dolaska, prosinca 2016.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!