PORUKA IZ SRBIJE

Karić ugostio Todorićeva sina: Ivice, narod će te dočekati kao kralja!

22.12.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Kontroverzni srpski poduzetnik i političar Bogoljub Karić pohvalio se preko Facebooka kako je u četvrtak ugostio mlađeg sina Ivice Todorića, Ivana. Karić se u Srbiju vratio prošle godine nakon deset godina izgnanstva u Rusiji. Protiv njega je bila raspisana tjeralica zbog organiziranog kriminala, ali je sve otišlo u zastaru

Karić je na Facebooku napisao kako je Todoriću mlađem pokazao svoje gradilište od milijun kvadrata.

'Danas sam imao veliko zadovoljstvo da dočekam sina Ivice Todorića, Ivana i da obiđemo samo mali deo našeg gradilišta od više miliona kvadratnih metara koje gradimo. Kažu ljudi, IVICE MOJ TODORIĆU, DA SRBI NE PRAŠTAJU USPEH, a ja gledajući ono šta pojedini hrvatski političari rade Agrokoru i tvojoj porodici, firmi koja hrani 60.000 porodica, mislim da su pojedini hrvatski političari još suroviji prema uspešnim ljudima kao sto si ti!!! Da ima pameti, SPOMENIK BI VAM NAPRAVILI ZA OVAJ USPEH.

Ako firma na zapadu zaposli jednog čoveka, njemu se lično zahvaljuje premijer i šef države, a ti si Ivice zaposlio 60.000 ljudi. Na osnovu svega onog što smo, ja i moja porodica KARIĆ sa hiljadama zaposlenih, doziveli u Srbiji, to ti sada doživljavaš u svojoj majci HRVATSKOJ. Imaš predivnu porodicu i samo čuvaj zdravlje, a kada sve prodje, narod će te u Hrvatskoj dočekati kao KRALJA zbog svega što si stvorio!', napisao je Karić.

Karić je bio najbogatiji čovjek u Srbiji dok je zemlju vodio Slobodan Milošević.

Za vrijeme izganstva u Rusiji razvio je veliki građevinski biznis. Osnovao je banku u Moskvi i zapošljava ukupno oko 60.000 osoba.

  • +27
Ivan Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić