22. - 23. STUDENOGA

Na Kongresu hotelijera o kreativnom hotelijerstvu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.11.2012 17:06
  • Objavljeno 14.11.2012 u 17:06
Kristijan Šustar

Kristijan Šustar

Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX

Najveći godišnji skup hotelijerske industrije Hrvatske 15. Kongres hotelijera održat će se 21. i 22. studenoga u hotelu Sheraton Zagreb

Kongres se održava pod pokroviteljstvom Odbora za turizam Hrvatskoga sabora i Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a uz hotelijere iz zemlje i inozemstva očekuju se brojni gosti iz institucija, predstavnici udruga u turizmu i socijalnih partnera. Kongres se u proteklih 14 godina profilirao u centralno mjesto izmjenjivanja znanja i iskustava unutar sektora.

'Kongres će se održati s naglaskom na iznimno uspješnu turističku sezonu koju analiziramo kroz aktualno stanje hrvatskog hotelijerstva. Ovogodišnje sjajne rezultate moramo promatrati isključivo kao daljnje usmjerenje za daljnji rast i razvoj naše industrije kroz investicije. Nakon uspješne godine poslovanja trebamo iskoristiti priliku za poticanje novih ulaganja', rekao je Kristian Šustar, predsjednik UPUHH-a.

Unutar dva dana Kongresa raspravljat će se o ovim, ali i brojnim drugim aktualnim temama na temu kreativnog hotelijerstva, uz predstavljanje projekata iz područja arhitekture, dizajna, marketinga i oglašavanja s ciljem ostvarivanja širih i raznovrsnijih poligona za provedbu osnovnih i dodatnih djelatnosti industrije kao i za dodatno generiranje profita kroz osmišljavanje i primjenu sasvim novih modula.

U okviru ovogodišnjeg kongresa obilježit će se 20. obljetnica osnivanja Hrvatske udruge hotelijera.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!