moj posao

Mijenjate karijeru? Evo što se nudi na našoj najvećoj tražilici poslova

12.08.2022 u 08:41

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

CEMEX je vodeći globalni proizvođač građevinskih rješenja, koji posluje u preko pedeset zemalja širom svijeta. U potrazi su za osobom na poziciji Specijalist kreditne kontrole (m/ž) koja obuhvaća upravljanje procesom kreditne kontrole u svim CEMEX-ovim lokacijama u Hrvatskoj i regiji te aktivno sudjelovanje u naplati potraživanja kupaca. Od vas očekuju dobro poznavanje engleskog jezika te zakonskih propisa iz područja financijskog računovodstva, a poželjno je i poznavanje SAP-a. Kolektivnim ugovorom garantiraju godišnji bonus, božićnicu i regres te dodatno zdravstveno osiguranje i zdravstvene preglede. Ostale pogodnosti i uvjete potražite u sklopu oglasa te se prijavite do 20. kolovoza.

Gyms4you su teretane s konceptom Europskog standarda, otvorene 24/7. Započeli su s radom na hrvatskom tržištu u siječnju 2015., a danas imaju 12 teretana u Zagrebu, Osijeku, Zadru, Šibeniku i Karlovcu. Trenutno imaju Job4You na poziciji Recepcionar (m/ž) s istančanim osjetilom za uslužnost. Za obavljanje posla su potrebne osnovne vještine rada na računalu i informatička pismenost (Word, Excel) te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost ostvaruju kandidati koji fitness i zdrav način života prakticiraju u slobodno vrijeme, a radno iskustvo je dobro došlo, no nije uvjet. Ako ste se prepoznali u ovom oglasu, pošaljite svoju prijavu do 20. kolovoza.

dm-drogerie markt je najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj, a Vi ste možda najbolji djelatnik za njih. Pridružite im se na poziciji Farmaceutski tehničar (m/ž) na puno radno vrijeme Zagreb/Velika Gorica (više djelatnika). Ako imate položen stručni ispit, samostalni ste u radu te spremni na daljnje učenje, ovo je posao za Vas. Nude se brojne pogodnosti poput školovanja i uvođenja u posao, mogućnost osobnog i stručnog razvoja te napredovanja. Godišnja bruto plaća za djelatnika koji prvi puta dolazi na funkciju farmaceutskog tehničara iznosi: ZG 40h: 134.600,00kn i VG 40h: 118.800,00 kn te se uvećava za godine pripadnosti dm-u. Oglas je aktivan do 20. kolovoza.

Submarine je jedini hrvatski brand burger restorana koje je uvršten na popis najboljih 50 burgera u svijetu, jedina netehnološka kompanija iz jugoistočne Europe na popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi, a posebno su ponosni na gotovo 200 članova tima koji svaki dan raste. U potrazi su za osobama na poziciji Kuhar (m/ž) za rad u restoranima u Zadru, Splitu i Zagrebu. Nude plaćeni prijevoz, naknadu za topli obrok kao dodatak na neto plaću (500 kn), dodatak na neto plaću unutar godinu dana (300 - 800 kn), nagradu za rođendan te uvećane satnice za rad noću, nedjeljom, blagdanom i prekovremene sate. Detaljnije informacije pročitajte u sklopu oglasa te pošaljite svoju prijavu do 18. kolovoza.

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji te sa sjedištem u Zagrebu broji preko 600 ljudi. Trenutno šire svoj tim na poziciji Rukovatelj stroja (m/ž) za koju je potrebno imati minimalno srednju stručnu spremu (SSS) - mehatroničar/druga tehnička struka ili iskustvo u upravljanju proizvodnim linijama, a prednost je poznavanje Zaštite na radu i HACCP načela. Okruženje koje potiče profesionalni razvoj i napredak te ugovor na neodređeno vrijeme nakon odrađenog probnog roka, samo su neki od benefita. Prepoznajete li se u navedenom oglasu i želite svoj profesionalni razvoj nastaviti u kompaniji Franck d.d., prijavite se na oglas do 20. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu