KARIJERE

Liani Keserić potvrđen novi mandat na čelu Raiffeisen banke

21.05.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Nakon dva mandata na čelu Raiffeisen banke, Liani Keserić ovog je mjeseca potvrđen novi mandat na funkciji predsjednice Uprave jedne od vodećih banaka u Hrvatskoj, priopćili su iz te banke

Liana Keserić započela je karijeru u Raiffeisen banci, u tadašnjem Sektoru transakcijskih poslova. Ubrzo preuzima prvu menadžersku poziciju kao voditeljica Odjela odnosa s klijentima za transakcije poslove, a 2015. godine pridružuje se Upravi RBA kao nadležna osoba za IT, Sigurnost, Operativne servise, Upravljanje procesima i projektima te Nabavu i opće poslove.

'Kad je 2020. godine prvi put izabrana za predsjednicu Uprave RBA, postala je prva žena na toj poziciji u jednoj od velikih banaka u Hrvatskoj. Treći mandat samo potvrđuje Lianinu uspješnost na čelu Raiffeisen banke, na kojem je bila i tijekom najvećeg projekta banke u njezinoj povijesti – prelasku na euro', priopćili su iz banke.

'U RBA sam više od 20 godina. Tijekom tri desetljeća rada u ovoj banci, vrlo sam detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Svjedočila sam rastu, sistemskim, sveobuhvatnim promjenama i tehnološkim iskoracima koje smo uvijek radili među prvima na tržištu. Od samih početaka naše banke u Hrvatskoj gledala sam kako RBA raste u respektabilnu financijsku instituciju kojoj klijenti vjeruju i uz koju ostaju svih ovih godina. Zahvalna sam na povjerenju koje mi je još jednom ukazano u trenutku u kojem obilježavamo velikih 30 godina i kad smo timski, tehnološki, znanjem i poslovanjem snažniji nego ikad', izjavila je Liana Keserić.