borba protiv covid-19

Kupnja na otvorenom u kioscima iNovina i Tiska; uvedena i nova ponuda

16.04.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Na kioscima iNovine i Tisak uvedena su dezinfekcijska sredstva radi zaštite širenja virusa Covid-19, a u ponudu su, kako ističu, uveli i osnovne proizvode za osobnu higijenu

Kiosci zahvaljujući širokoj mreži diljem Hrvatske proširuju domaći opskrbni lanac u uvjetima pojačanih mjera usmjerenih suzbijanju širenja virusa covid-19, predstavljaju siguran način kupovine, uz minimalan kontakt prodavača i kupca. Asortiman su u iNovinama i Tisku pokriva, kako poručuju iz ovih maloprodajnih lanaca kioska, pojačane potrebe građana za sredstvima za osobnu higijenu i svakodnevnim potrepštinama.

Na kioscima je moguće obaviti kupnju na otvorenom, bez potrebe ulaska u zatvorene prostore, čime se uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, rizik zaraze svodi na minimum.

Tisak i iNovine na svih gotovo 1000 lokacija diljem zemlje imaju visoke zdravstvene standarde na svojim kioscima. Svi djelatnici su opremljeni zaštitnim maskama, rukavicama i dezinfekcijskim sredstvima. Što se tiče prodajnih mjesta koji su zatvorenog oblika, postavljene su zaštitne barijere od pleksiglasa, a dostupna su i dezinfekcijska sredstva za kupce.

U ovoj izvanrednoj situaciji prodajna mjesta opskrbljena su i dodatnim asortimanom, poput proizvoda za osobnu njegu, papirne konfekcije, proizvoda za njegu zubi, sredstava za brijanje, te proizvoda za njegu beba, a u ponudu su uveli, ističu u priopćenju iz iNovina i Tiska, sredstva za dezinfekciju ruku i prostora. 

Podsjećaju i kako se s kioska iNovina i Tiska mogu najbrže primati i slati paketi, brzo i jednostavno plaćati režije, ali i koristiti usluge poput igara na sreću Hrvatske lutrije te kupnje bonova za online kupovinu (Paysafecard).