UPAMTITE OVO

Karamarkovo obećanje: Neće biti novih poreza

19.01.2016 u 12:46

Bionic
Reading

Neće biti novih poreza, poručio je šef HDZ-a i Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko pišući po Facebooku da su se mandatar Tihomir Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili kako neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti bez uvođenja novih poreza

'Mandatar Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili su se s time da neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna, ali bez uvođenja novih poreza', napisao je Karamarko na svojem Facebooku te se opet dohvatio tehničkog premijera i šefa SDP-a Zorana Milanovića spočitnuvši mu četverogodišnje bahaćenje na račun Hrvatske.

Oreškovićev odlazak u Kitzbuehel Karamarko je ocijenio 'znakovitom promjenom u odnosima s međunarodnim poslovnim i financijskim krugovima'. 'Četiri godine Milanović se nije ni s kim sastajao, niti se itko s njim htio susresti. Zaduživali smo se po najgorim mogućim uvjetima i tako plaćali cijenu njegove bahatosti', zaključio je Karamarko.

[NEĆE BITI NOVIH POREZA] Odlazak mandatara Oreškovića u Kitzbühel znakovita je promjena u odnosima s međunarodnim...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, 19 January 2016

Valja podsjetiti da je HDZ i prethodna dva puta pri osvajanju vlasti, između ostalog, tvrdio, najprije 2003. u jamstvenoj kartici Ive Sanadera, a potom opet i 2007., da će postojeće poreze smanjivati, a nove neće uvoditi.