#digitrain

Jeste li spremni na revoluciju u poslovanju? Provjerite ovdje!

12.12.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Digitalizacija poslovanja smanjuje troškove te povećava učinkovitost i prihode poslovanja. Uhvatite korak s promjenama i pristupite besplatnom digitalnom treningu HT-a

Sa svim izazovima koje im tržište donosi, uz pomoć novih tehnoloških i digitalnih rješenja, mali i srednji poduzetnici mogu učinkovito i pametno poslovati. Mnoge tehnološke tvrtke imaju isti cilj -  pomoći tvrtkama da svoje proizvode i usluge brže i bolje plasiraju na tržište, poboljšavajući  tako fleksibilnost i učinkovitost, čime se osigurava kvaliteta i zadovoljstvo kupaca. Istraživanja pokazuju kako je samo 1 od 5 kompanija u Europskoj uniji visoko digitalizirana (Izvor: link ) te da digitalizacija proizvoda i usluga može donijeti više od 110 milijardi eura godišnjih prihoda u Europu u sljedećih 5 godina! (Izvor: link).

Tzv. smartworking je donio revoluciju u poslovanju. Ideja cijelog koncepta je maksimalno iskoristiti prilike koje pruža razvoj tehnologije, a s druge strane podrazumijeva uvođenje novog, modernog načina poslovanja. Iza svega, naravno, postoji i poslovna logika: nova digitalna rješenja olakšavaju posao, povećavaju produktivnost zaposlenih, omogućuju bolju uslugu korisnicima i direktno utječu na poslovne rezultate tvrtke.

Hrvatski telekom se u okviru globalnog projekta Deutsche Telekoma uključio u međunarodnu online kampanju koja se fokusira na personaliziranu edukaciju malih i srednjih poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, pomažući im da razumiju prednosti digitalizacije.

Riječ je međunarodnom projektu dostupnom u četiri zemlje EU-e (Češka, Slovačka, Rumunjska i Hrvatska) s lokaliziranim platformama za komunikaciju i promociju digitalizacije tržišta.

Ispunite kviz i pristupite besplatnom digitalnom treningu koji će podići vaše poslovanje na novu razinu! Kao #digitrain član imat ćete pristup vrijednim materijalima za učenje koji će pomoći rastu i razvoju vašeg poslovanja!