POPTPUNA REKONSTRUKCIJA

Jadranski luksuzni hoteli obnovili hotel Supetar u Cavtatu

06.04.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Hotelska grupacija Jadranski luksuzni hoteli (JLH) dovršava temeljitu obnovu hotela Supetar u Cavtatu, u što su uložili dva milijuna eura te ga planiraju otvoriti ovoga ljeta kao hotel baštine ili "heritage boutique" hotel, izvijestili su u srijedu iz te grupacije.

Nakon potpune rekonstrukcije, hotel Supetar u Cavtatu, s prijašnje tri zvjezdice, postat će luksuzan hotel visoke kategorije.

Iz JLH-a napominju da je u sklopu te investicije planirana i suradnja s jednim od vodećih svjetskih brandova kako bi se taj hotel našao na prestižnoj listi ekskluzivnih boutique hotela, no ne iznose s kojim brendom će surađivati.

Taj je hotel uređen u trokatnoj privatnoj vili iz 1920-ih godina na cavtatskoj rivi, a nakon obnove imat će 16 luksuznih soba, bazen, bar, restoran i druge sadržaje, najavili su iz JLH-a.

U sklopu JLH-a na dubrovačkom području, tj. u Dubrovniku, Cavtatu i na Mljetu je, uključujući hotel Supetar, osam hotela visokih kategorija, od čega su dva u Cavtatu, jedan na Mljetu, a ostali u Dubrovniku.