KARIJERE

Ivan Čevra je novi predsjednik Uprave Stanić Beveragesa

17.10.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon pet godina vođenja tvrtke Stanić Beverages, dosadašnji predsjednik uprave, Zoran Mabić, od studenog 2023. godine odlazi iz kompanije kako bi nastavio svoju profesionalnu karijeru izvan Stanić Grupe. Od 1. siječnja 2024., na mjesto predsjednika uprave tvrtke Stanić Beverages dolazi Ivan Čevra, priopćili su iz tvrtke

U prijelaznom razdoblju tvrtkom Stanić Beverages upravljat će Jerko Tvrdić, trenutni CCO Stanić Grupe.

Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave i vlasnik Stanić Grupe, izjavio je: 'Zoranu Mabiću se zahvaljujemo na svemu što je napravio za našu organizaciju, posebice u izazovnim vremenima pandemije korona virusa. Želimo mu uspjeh u budućim projektima. Sigurni smo da će novi predsjednik Uprave Ivan Čevra svojim znanjem, iskustvom i visokom motivacijom značajno doprinijeti daljnjem unaprjeđenju poslovanja i ostvarivanju ambicioznih razvojnih planova Stanić Beveragesa'.

Kako navode iz tvrtke, Ivan Čevra ima bogato upravljačko iskustvo u industriji, s preko 20 godina rada u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama. Dvije godine je obnašao dužnost CEO-a u tvrtki Beverages Group, dio Fortenova Grupe.

'Iznimno me vesele novi izazovi i činjenica da dolazim u kompaniju koja ima visoko vrijedne brendove u svojem portfelju. Vjerujem da ću svojim višegodišnjim iskustvom i svježim elanom dodatno unaprijediti strateško poslovanja Stanić Beveragesa na hrvatskom i inozemnim tržištima', rekao je Ivan Čevra.