hvalevrijedan potez

iNovine osim novina i potrepština prodaju i domaća dezinfekcijska sredstva

30.04.2020 u 11:01

Bionic
Reading

iNovine, regionalni maloprodajni lanac sa preko 200 kiosaka diljem Hrvatske,u skladu s mogućnošću otvorenoj u prvoj fazi popuštanja mjera uvedenih zbog suzbijanja širenja epidemije Covid-19, organizirat će rad kiosaka kroz svih sedam dana u tjednu, i to u radnom vremenu kakvo je bilo prije uvođenja ograničenja. Pojedini kiosci će raditi i do 23:00 sata, uz sat vremena dnevne pauze kako je to određeno mjerama Stožera civilne zaštite RH.

U iNovinama ističu kako je na kioscima moguće obaviti kupnju na otvorenom, uz minimalan kontakt prodavača i kupca te bez potrebe ulaska u zatvorene prostore, čime se uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, rizik zaraze svodi na minimum. Na prodajnim mjestima zatvorenog oblika postavljene su zaštitne barijere od pleksiglasa te je u svakom trenutku moguć ulazak samo jednog kupca u objekt. Uz to, djelatnici kioska opremljenisu zaštitnim maskama, rukavicama i dezinfekcijskim sredstvima pridržavajući se visokih zdravstvenih standarda.

Kako bi dodatno bili na usluzi građanima, a s obzirom da su higijenska sredstva postala sve traženija u ovoj situaciji, iNovine su s nekoliko domaćih dobavljača dogovorile distribuciju kvalitetnih sredstva za osobnu i dezinfekciju površina.

Kiosci su se u ovo vrijeme ponovno pokazali kao nezaobilazna mjesta opskrbe građana najbliže njihovom mjestu stanovanja. S vraćanjem radnog vremena na ono prije pandemije, kiosci su postali najbliže mjesto za kupnju dnevnih novina čija će dnevna izdanja, nakon dvobroja uoči Praznika rada 1. svibnja, na kioscima ponovno biti dostupna za vikend.

Uz tiskovine, na kioscima se mogu kupiti baterije, kava za van, knjige, igračke za najmlađe, pića, sladoled, slatkiši i grickalice. U ovoj izvanrednoj situaciji prodajna mjesta opskrbljena su i dodatnim asortimanom, poput proizvoda za osobnu njegu, papirne konfekcije, proizvoda za njegu zubi, sredstava za brijanje, te proizvoda za njegu beba. Na kioscima građani mogu najbrže primati i slati pakete, brzo i jednostavno plaćati režije te koristiti i mnogobrojne usluge poput igara na sreću Hrvatske lutrije i kupnje bonova za online kupovinu (Paysafecard).