nakon sjednice UO

Hrvoje Filipović iz Granolija novi Predsjednik Udruge dobavljača Agrokora

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 25.02.2021 13:07
  • Objavljeno 25.02.2021 u 13:06
Hrvoje Filipović, predsjednik Granolija i predsjednik Udruge dobavljača Agrokora

Hrvoje Filipović, predsjednik Granolija i predsjednik Udruge dobavljača Agrokora

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: licencirane fotografije

Nakon izborne skupštinu Udruge dobavljača Agrokora krajem prošle godine, sukladno statutu Udruge, u utorak 23.02.2021. održana je i sjednica Upravnog odbora Udruge dobavljača Agrokora, s dnevnim redom koji je uključivao i izbor novog predsjednika Udruge. Članovi udruge su jednoglasno na funkciju novog predsjednika Upravnog odbora, a time i za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora, imenovali Hrvoja Filipovića, predstavnika društva Granolio d.d.

Filipović je od samog osnivanja član Upravnog odbora Udruge osnovane s ciljem zaštite interesa dobavljača Agrokora, primarno u smislu provedbe Sudske nagodbe i naplate graničnog duga. Aktivno je sudjelovao u radu Upravnog odbora te je kao predstavnik Udruge sudjelovao u nizu pregovora u postupku izvanredne uprave.

Potreba za održavanjem izborne skupštine i sjednice Upravnog odbora te imenovanja novog predsjednika rezultat je činjenice da je članovima Upravnog odbora istekao mandat kao i činjenice da je dosadašnji predsjednik uprave Marin Pucar, nažalost, preminuo neposredno nakon održavanja izborne skupštine.

Na zbornoj skupštini i nedavnom sastanku Upravnog odbora imenovani su slijedeći članovi Upravnog odbora Udruge: Roberto Škopac kao predstavnik člana Croatia osiguranje d.d., Marica Vidaković kao predstavnik člana Kraš d.d., Ivan Artuković kao predstavnik člana Franck d.d., Alan Mravlinčić kao predstavnik člana Vindija d.d., Dajana Mrčela, kao predstavnik člana Saponia d.d., Hrvoje Filipović kao predstavnik člana Granolio d.d., Neven Vranković kao predstavnik člana Atlantic Grupe d.d., Ante Oštarić kao predstavnik člana Paška sirana d.d., Lana Habuš kao predstavnik člana Mlinar d.o.o., te Davor Doko kao predstavnik člana Podravka d.d.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!