Preferred Hotels & Resorts

Hotel Bellevue postao član najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu

10.05.2023 u 10:03

Bionic
Reading

Hotel Bellevue, jedan od najistaknutijih hotela brenda luksuznih hotela Lošinj Hotels & Villas službeno je postao prestižni član L.V.X. kolekcije najvećeg nezavisnog hotelskog lanca na svijetu Preferred Hotels & Resorts

Nezavisni lanac Preferred Hotels & Resorts okuplja više od 700 hotela, rezidencija i hotelskih grupacija u 80 zemalja.

'Biti prvi objekt u Hrvatskoj koji je postao član uglednog lanca Preferred Hotels & Resorts značajna je prekretnica za Hotel Bellevue, ali i za brend Lošinj Hotels & Villas. Ovo partnerstvo ne samo da će unaprijediti našu globalnu prisutnost, već će nam pomoći da se povežemo sa širom publikom putnika koji cijene autentična i nezaboravna iskustva. Počašćeni smo što je Preferred odlučio proširiti svoj portfelj u Hrvatskoj dodavanjem upravo našeg hotela, prepoznavši potencijal naše destinacije te iznimnu uslugu i luksuz koji nudimo', rekao je Zoran Pejović, Chief Transformation Officer tvrtke Jadranka Turizam, vlasnika hotela Bellevue.

Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko objekata – Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz ultraluksuznih povijesnih vila – Captain's Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia, kao i najnoviji dodatak kolekciji, Villa Sea Princess Nika, koja će biti otvorena ovog srpnja.