MOj posao

Želite plaću od 15.000 kuna? Prijavite se ovdje

25.05.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Portal MojPosao.net ovaj tjedan je iz ponude izdvojio pet atraktivnih pozicija, traže se sezonci, kuhari i prevoditelj, a nude se i plaće od 15.000 kuna

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najljepših resorta na obali Jadranskog mora, udaljen samo 11 km od povijesne jezgre Dubrovnika. Resort predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja u hotelu i rezidencijama te brojnih sadržaja za ugodan boravak i odmor. Trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: kuhar, konobar, sobar/sobarica. Poslodavac nudi atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja. Na oglas se možete prijaviti do 30. svibnja.

Laguna Novigrad, odnosno Aminess hotels & campsites već desetljećima grade uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih hrvatskih turističkih odredišta. Usmjereni na pružanje najbolje usluge svojim gostima i dostizanju najviših standarda poslovanja u turizmu okupljaju motivirane i ambiciozne osobe željne novih izazova i rada u dinamičnom okruženju u kojem svaki pojedinac ima priliku iskazati svoje talente, umijeće i ideje. Trenutno u Orebiću zapošljavaju kuhara/pomoćnog kuhara koji zna kvalitetno pripremiti i prezentirati jela. Poslodavac nudi besplatni smještaj i dva obroka dnevno. Prijave na oglas traju do 29. svibnja.

AD Plastik je multinacionalna kompanija s tridesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji komponenti za automobilsku industriju. Budući da je autoindustrija jako dinamična i specifična, zahtijeva kontinuirano praćenje trendova, razvoja proizvoda i edukaciju. Najveći proizvođač automobilskih komponenti zapošljava stručnog suradnika za poslove prevođenja u Solinu koji će raditi prevođenje dokumentacije, izvještaja, radnih uputa na ruski i engleski jezik. Osim toga, posao će obuhvaćati interno obrazovanje radnika te prevođenje na sastancima s poslovnim partnerima.. Idealan kandidat spreman je na boravak i rad u inozemstvu te poštuje zadane rokove. Ostali detalji su u oglasu na MojPosao.

Kempinski Hotel Adriatic najstarija je europska hotelska grupacija koja vjeruje da su ljudski resursi glavni pokretač stvaranja vrijednosti te predano potiče multikulturalnost u upravljanju ljudima. Razvijena strategija ekspanzije i jedinstven pristup upravljanju ljudima stvara nove prilike u područjima hotelijerstva. Trenutno zapošljavaju radnike u kuhinji te na bazenu i plaži. Pozicije su otvorene do 3. lipnja, a prijaviti se možete putem oglasa objavljenih na MojPosao.

La Belle Maison u svom portfelju ima restoran Taraca koji se nalazi u mjestu Rtina Miočići, 2 kilometra od Paškog mosta te 15 kilometara od grada Zadra. Velika otvorena terasa s pogledom na more i ponuda bogata gastronomskim delicijama čini ga odličnim mjestom za druženje s dragim ljudima. Trenutno zapošljavaju kuhara, čija je glavna odgovornost poznavanje mediteranske kuhinje, poznavanje rada na roštilju, spremnost na timski rad te iskustvo u izradi jelovnika i normativa. Poslodavac nudi smještaj i hranu uz plaću od 10.000 do 15.000 kuna. Na oglas se možete prijaviti do 29. svibnja.

Cjelokupna ponuda poslova nalazi se na MojPosao.