udobnost i toplina

[FOTO] Sviđa vam se pomisao da jesenske večeri provodite uz kamin u luksuznoj vili? Zavirite u njih pet od kojih svaka nudi fantastičan smještaj

02.10.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Luksuzne vile koje imaju kamin najbolja su opcija za jesenski odmor. Izabrali smo njih pet smještenih na jadranskoj obali. Njihov bonus čine mir i tišina dok šećete plažama u postsezonsko vrijeme

Neke od vila imaju i grijani bazen te podno grijanje, znači sve što treba za bezbrižan odmor i opuštanje.

Vila Gigi, Mošćenice

  • +27
Vila Gigi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: croatialuxuryrent.com

Ukupne površine 500 kvadratnih metara, vila sadrži četiri prostrane spavaće sobe i pruža smještaj za ukupno 10 osoba. Svaka soba ima svoju garderobu i kupaonicu, a dvije od njih imaju i veliku terasu. U sklopu vile nalaze se još tri odvojena toaleta. U boravku se nalazi kamin, a postoji i podno grijanje. Za dodatno opuštanje tu je spa u podrumu, a čine ga unutarnji masažni grijani bazen i sauna. Ako na odmoru poželite vježbati, na raspolaganju imate teretanu, a bilijar sala odličan je izbor kada se poželite zabaviti s obitelji ili prijateljima.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Calma, Starigrad

  • +15
Vila Calma Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Smještajni kapacitet vile namijenjen je za osam osoba. Na gornjem katu nalaze se četiri spavaće sobe, a u prizemlju je otvoreni prostor koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Taj dio interijera povezan je s eksterijerom kojim dominira bazen s vodopadom na površini od 40 četvornih metara. Kuhinja je potpuno opremljena i kategorizirana s pet zvjezdica. U prostranom dnevnom boravku nalazi se kamin od čak dva metra.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Batana, Sukošan

  • +20
Vila Batana Izvor: Licencirane fotografije / Autor: kliker.com.hr - Davor Dragicevic

Sveukupnog smještajnog kapaciteta za osam osoba, vila Batana raspolaže s tri luksuzne uređene i klimatizirane sobe s potpuno opremljenim en-suite kupaonicama na gornjem katu. U prizemlju se nalaze prostrani dnevni boravak, blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja. Ako dolazite tijekom zime, u osvijetljenom dnevnom boravku uživat ćete u opuštenim večerima sa svojim najbližima uz ugodnu vatru modernog kamina. Dnevni boravak ima i izlaz na prostranu terasu s velikim grijanim bazenom veličine 4x8 metara i dubine 1,5 metara.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Madelaine, Marina (Trogir)

  • +18
Vila Madelaine Izvor: Licencirane fotografije / Autor: kliker.com.hr - Davor Dragicevic

Vila ima 250 kvadratnih metara stambene površine i može primiti deset gostiju u pet spavaćih soba, a po potrebi može ih biti sveukupno 14 uz pomoć dodatnih ležajeva. U prizemlju kuće nalaze se potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica te dnevni boravak s velikom kutnom garniturom. Na vanjskom prostoru nalaze se grill, vanjska blagovaonica i grijani bazen sa slapom. Za najmlađe goste u dvorištu su na raspolaganju trampolin i kućica za igru s toboganom.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Vera, Novigrad

  • +11
Vila Vera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: croatialuxuryrent.com

Vila pruža smještaj za osam osoba. Tri spavaće sobe nalaze se na katu, opremljene bračnim krevetima, dok jedna od njih ima odvojive krevete. U prizemlju se nalaze dnevni boravak spojen s kuhinjom te četvrta spavaća soba, također opremljena bračnim krevetom. Vila ima tri kupaonice te WC u prizemlju. Na vrhu kuće nalazi se terasa od 60 kvadratnih metara s jacuzzijem.

Više informacija pronađite OVDJE.