IZBOR S BOOKING.COMA

[FOTO] Pogledajte seoska imanja, rančeve i salaše na koje možete bar nakratko pobjeći od korone. Skrivaju razna iznenađenja: Domaća hrana, jahanje, ribolov...

31.10.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Bijeg na selo zvuči kao savršen recept da se uspori tempo i odmori daleko od grada i posla. Izdvojili smo nekoliko imanja koja svakako vrijedi posjetiti

Većina njih nudi domaću hranu, a od aktivnosti možete se okušati u jahanju, pecanju ili čak mužnji krava.

Robinson Horseville, Karlovac

  • +10
Robinson Horseville Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Ranč se nalazi u blizini rijeke Korane. Njegova posebnost je četverokrevetna spavaća soba koja se nalazi odmah iznad staje. Na farmi gosti mogu uživati u jahanju konja i ribolovu. Ujutro se poslužuje doručak.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća za odmor Cindrić, Slunj

  • +10
Kuća za odmor Cindrić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Cindrić nalazi se u Slunju. Ima terasu s pogledom na vrt, dobro opremljenu kuhinju te kupaonicu s tušem. Može primiti najviše pet osoba.

Više informacija pronađite OVDJE.

Acin salaš, Tordinci

  • +9
Acin salaš Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Acin salaš nalazi se u slavonskom mjestu Tordinci. Gostima su na raspolaganju restoran, vrt, roštilj i teniski teren. Uz nadoplatu je dostupno privatno parkiralište. Sobe su uređene u slavonskom štihu.

Više informacija potražite OVDJE.

Seoski turizam Rakić, Križevci

  • +14
Seoski turizam Rakić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Seoski turizam Rakić nalazi se u malom selu Čabraji u okolici Križevaca. Smještaj se nudi u ambaru - funkcionalnoj maloj kući s jednim krevetom, ukrašenoj autentičnim predmetima i interijerom, te u dva apartmana u etno stilu s pripadajućim kupaonicama.

Gosti se mogu družiti s domaćim životinjama, okušati u mužnji krava, izradi domaćeg putra, spravljanju domaćeg kruščića i obavljanju sličnih seoskih poslova.

Više informacija potražite OVDJE.

Seoski turizam Sumak, Miljana

  • +6
Seoski turizam Sumak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Seoski turizam Sumak nalazi se u Miljani, na 26 kilometara od Krapinskih Toplica. Sobe imaju kupaonicu s tušem. Djeca se mogu zabaviti na igralištu. U okviru imanja dostupan je vrt s opremom za roštilj, a u okolici je moguće uživati u pješačenju i vožnji bicikla.

Više informacija potražite OVDJE.

Imanje Tomašić, Podvornica

  • +16
Imanje Tomašić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Imanje Tomašić nalazi se u Podvornici, nedaleko od Velike Gorice. Nudi sezonski vanjski bazen, bar, vrt i besplatno privatno parkiralište. Ova vila s pogledom na jezero uključuje šest spavaćih soba, dnevni boravak, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i perilicom posuđa te tri kupaonice s tušem. Gosti se mogu opuštati u hidromasažnoj kadi.

Više informacija potražite OVDJE.