ljeto se bliži kraju

[FOTO] Pogledajte pet superluksuznih vila s grijanim bazenima, idealne su za kasni godišnji odmor

11.09.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Kako se ljeto bliži kraju, dani su sve kraći, a noći sve svježije. Za provođenje kasnog godišnjeg odmora nema boljeg od luksuzne vile s grijanim bazenom

Prema našem izboru, izdvojili smo njih pet. Neke su tik uz more dok su druge u unutrašnjosti. Ono što ih povezuje su moderno uređenje i nesvakidašnji luksuz.

Vila Odelle, Cavtat

  • +20
Vila Odelle Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Brs_basic

Vila Odelle raspolaže s 320 kvadratnih metara prostora te nudi smještaj za maksimalno osam osoba. Udaljena je svega 300 metara od plaže. Vila ima četiri spavaće sobe koje uključuju bračne krevete s en suite kupaonicama s tuš kabinom. Pokraj dnevnog boravka nalazi se blagovaonica sa stolom i sjedalicama za osam osoba. Na prednjoj terasi je grijani bazen veličine 36 kvadratnih metara. Za one željne pravog opuštanja tu su turska i finska sauna.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Peyton, Brač

  • +19
Vila Peyton Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Davor Ergo

Vila Peyton nalazi se u mjestu Selca na Braču. Opremljena je sa sedam spavaćih soba, što daje ukupan smještajni kapacitet za četrnaest osoba. U prizemlju vile nalaze se kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, vinarija i toalet dok se u suterenu nalaze sauna, teretana, TV soba i praonica. Na terasi je bazen veličine 39 kvadratnih metara i dubine 1,45 metara, koji također nudi mogućnost grijanja i raspolaže s osam ležaljki.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Farmhouse, Motovun

  • +27
Vila Farmhouse Izvor: Licencirane fotografije / Autor: www.moon-weddings.com

Vila Farmhouse datira još iz davne 1614. godine, a vlasnici su je restaurirali između 2019. i 2021. godine. Imanje se prostire na čak 60.000 metara kvadratnih. U svojih 450 metara kvadratnih vila može primiti 10 gostiju u pet spavaćih soba. Na natkrivenoj terasi nalazi se grijani infinity bazen 5x14 metara s morskom vodom okružen s 10 ležaljki.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Gabriela, Korčula

  • +20
Vila Gabriela Izvor: Licencirane fotografije / Autor: croatialuxuryrent.com

U prizemlju vile nalaze se kuhinja, blagovaonica i boravak. U dvije sobe na katu smješten je bračni krevet, a u druge dvije su po dva odvojena kreveta za jednu osobu. Gostima je na raspolaganju bazen s opcijom grijanja. Dodatni sadržaji vile čine bilijar, fitnes, igre za djecu i jaccuzzi.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Elegance, Sinj

  • +17
Vila Elegance Izvor: Licencirane fotografije / Autor: croatialuxuryrent.com

Novoizgrađena vila veličine je 340 metara kvadratnih, a nalazi se na parceli od 1500 metara kvadratnih s pet parkirnih mjesta. Vila ima četiri spavaće sobe za smještaj 8+2 gostiju. Svaka soba ima svoju kupaonicu. Uz navedene četiri, postoji dodatna kupaonica u podrumu u wellnessu te otvoreni tuš pored saune. Bazen u dvorištu je veličine 10 x 4 metara, sa slanom vodom te regulatorom topline za grijanje, tj. hlađenje vode. Uz bazen je raspoloživo deset ležaljki za sunčanje.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.