sam vrh ponude

[FOTO] Od ovoga teško može bolje! Pogledajte vile zbog čije se ljepote, ali i cijena, gubi dah

25.09.2021 u 16:39

Bionic
Reading

Hrvatska podružnica ugledne aukcijske kuće Sotheby's na svojim stranicama prodaje više od stotinu vila smještenih na obali Jadrana. Cijene se vrte u milijunima eura, što je posljedica fenomenalnih lokacija i savršenog uređenja

Izdvojili smo njih pet, od kojih trenutno najskuplja košta vrtoglavih četiri milijuna eura.

Vila Sea Breeze, Dubrovnik (cijena 4 milijuna eura)

  • +6
Vila Sea Breeze Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Impozantna novoizgrađena vila s kućicom uz bazen smještena je na malom otoku dubrovačkog arhipelaga. Nalazi se na parceli od 1350 kvadratnih metara. Vila se prostire na 345 kvadratnih metara stambenog prostora raspoređenog na dvije etaže. Dnevni boravak proteže se na prostranu natkrivenu terasu od 75 kvadratnih metara, s koje se pruža pogled na Dubrovnik.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Violet, Brač (cijena 3,8 milijuna eura)

  • +9
Vila Violet Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Vila Violet nalazi se u Povljima, a smještena je u prirodnoj uvali na istočnoj strani otoka Brača. Nekretnina se sastoji od glavne kuće, stana i wellnessa. Svi prostori nalaze se u prizemlju. Apartman i wellness prostor imaju zasebne ulaze i tako su odvojeni od glavne kuće. Garaža je namijenjena za dva automobila i prostor/stan za osoblje ili usluge u podrumu. Ukupna površina podruma (garaža i prostorija za osoblje) iznosi oko 85 kvadratnih metara. Ukupna stambena površina glavne kuće je 225 kvadratnih metara.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Crystalline, Korčula (cijena 3,75 milijuna eura)

  • +18
Vila Crystalline Izvor: Licencirane fotografije / Autor: diamondvilla.vip

Nalazi se iznad uvale Žrnovska banja. Vila se sastoji od dvije potpuno odvojene etaže i ima pet spavaćih soba. Tri sobe, četiri kupaonice i infinity bazen od 40 kvadratnih metara su na gornjoj etaži dok donja ima dvije spavaće sobe, tri kupaonice, terasu od 170 kvadratnih metara i još jedan infinity bazen jednake kvadrature.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Stillaria, Trogir (cijena 2,5 milijuna eura)

  • +7
Vila Stillaria Izvor: Licencirane fotografije / Autor: sothebysrealty

Vila Stillaria izgrađena je 2012. godine na velikom zelenom imanju na osami, odakle se pruža panoramski pogled na Kaštelanski zaljev. Smještena je na obroncima Kozjaka u blizini Trogira. Imanje se prostire na više od 14.000 kvadratnih metara, s više od 10.000 kvadratnih metara okućnice na kojoj se nalazi 350 stabala maslina i badema te nekoliko vrtova. Stambena površina kuće iznosi 690 kvadratnih metara, a čine je četiri objekta.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Gallant, Rogoznica (cijena 2,5 milijuna eura)

  • +4
Vila Gallant Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Nalazi se na parceli od 830 kvadratnih metara i proteže se na 445 kvadratnih metara bruto stambene površine (360 m2 neto površine) raspoređene na tri etaže - prizemlje, prvi kat i drugi kat. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe s kupaonicom dok se na zadnjem katu nalaze dvije spavaće sobe s kupaonicom i dodatna soba s WC-om, koja se može koristiti kao radna soba, spavaća soba ili prostorija za fitnes. Svaka spavaća soba ima balkon.

Više informacija pronađite OVDJE.