luksuznije ne može

[FOTO] Imate koji milijun eura viška? Sotheby's na našoj obali prodaje vile od kojih staje dah, pogledajte što se nudi

23.10.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Hrvatska podružnica ugledne aukcijske kuće Sotheby's na svojim stranicama uvijek nudi impresivnu zbirku nekretnina diljem naše zemlje, kako za najam, tako i za prodaju. Izdvojili smo pet najskupljih luksuznih vila koje se u ovom trenutku mogu kupiti u našoj zemlji i čije cijene skaču do nevjerojatnih 73 milijuna kuna

Pet najskupljih vila nudi nevjerojatan luksuz, opremljenost i blizinu svih sadržaja koje turist može poželjeti. Dosta je reći da je jedna od vila na samo nekoliko minuta hoda od bolske plaže Zlatni rat.

Monart Residence, Trogir - 73,5 milijuna kuna

  • +6
Monart Residence, Trogir Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Najskuplja nekretnina koju na prodaju nudi hrvatski Sotheby's kompleks je Monart kod Trogira s čak 33 spavaće sobe, a za njega se traži 73,5 milijuna kuna. Riječ je o apartmanskom kompleksu na Čiovu na zemljištu površine čak 6000 metara kvadratnih. Vile su pažljivo dizajnirane, svaka ima kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i izlaz na terasu. Svaku od njih krase i grijani bazen, garaža i sve su klimatizirane. Naravno, tu su i jacuzzi, dizala i direktan izlaz na plažu.

Villa Violet, Brač - 28,5 milijuna kuna

  • +5
Villa Violet, Brač Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Ako vam je kompleks Monart preskup, tu je prekrasna vila Violet na Braču, točnije u mjestu Povlja, a prodaje se za 'samo' 28,5 milijuna kuna. S površinom od 4100 kvadrata i stambenim prostorom od 445 kvadrata namijenjena je onima koji cijene privatnost. Sve što se nudi nalazi se u prostranom prizemlju dok su u podrumu garaža za dva automobila i smještaj za poslugu. Ukupna površina garaže i dodatnih prostora je 85 kvadrata.

Ville Aurinesse - 26,2 milijuna kuna

  • +7
Ville Aurinesse Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Ville Aurinesse također se nalaze na Braču, u mjestu Bol, blizu plaže Zlatni rat, udaljene šest minuta hoda. Vile su locirane tako da nude maksimalan mir i privatnost s predivnim pogledom na more. Okućnica im je površine 2000 kvadrata, a svaka od dvije građevine nudi 450 kvadratnih metara prostora. Jedna od njih ima pet, druga šest spavaćih soba, obje imaju luksuzne kupaonice, kuhinje i boravke te grijane bazene. Na zadnjem katu su terase, pri čemu jedna od vila ima ugrađeni jacuzzi.

Grandioso Estate, Motovun - 26,2 milijuna kuna

  • +4
Grandioso Estate, Motovun Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Grandioso Estate tradicionalno je istarsko imanje u blizini Motovuna i prostire se na gotovo 8000 kvadrata. Sastoji se od glavne zgrade i dvije kuće, savršeno očuvane u tradicionalnoj kamenoj gradnji. Sveukupno, za nešto više od 26 milijuna kuna dobivate šest spavaćih soba s podnim grijanjem, četiri kupaonice, dvije kuhinje i starinski kamin.

Villa Delosia, Pula - 18,7 milijuna kuna

  • +5
Villa Delosia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Villa Delosia kod Pule moderna je vila s tradicionalnim istarskim dodirom, bazenom i vrtom. Udaljena je samo pet minuta hoda od obližnjih plaža i 20 minuta vožnje od zračne luke. U prizemlju su kuhinja, dva boravka s kaminom, sedam spavaćih soba, četiri kupaonice i jacuzzi. I prizemlje i kat imaju pristup vrtu, u kojem se nalaze bazen, roštilj i vanjska blagovaonica.