karijere

Evo što od novih poslova ovaj tjedan nudi Moj posao

31.03.2022 u 15:14

Bionic
Reading

U tren oka pronađi (bolji) posao!

DORA PROMET zbog povećanja obujma posla traži Vozača kamiona C kategorije u međunarodnom prijevozu (m/ž). Potrebno je posjedovati barem jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim poslovima i poznavati njemački jezik. Radi se, u prosjeku, 4 dana tjedno, a novim kolegama nude stalni radni odnos. Rok za prijavu na oglas ističe 9. travnja.

Grupa Nexion, svjetski lider u proizvodnji automobilske opreme, traži pojačanja na radnim mjestima: Kontrolor kvalitete (m/ž) i Procesni inženjer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu relevantnog radnog iskustva i imati razvijene organizacijske sposobnosti i proaktivan pristup poslu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 8. travnja.

Restoran Madera iz Zagreba zapošljava Kuhara (m/ž) s najmanje jednom godinom radnog iskustva. Na ovom radnom mjestu bit ćeš zadužen/a za rad na roštilju i pripremanje gableca, sudjelovanje u pripremi kuhinje za rad, obradu namirnica i pridržavanje propisa o higijenskim i zdravstvenim standardima. Rad je smjenski, jedan dan tjedno je slobodan, a oglas ostaje aktivan do 8. travnja.

Tvrtka Svijet medija osnovana je 1994. godine i od tada uspješno posluje i bavi se maloprodajom i veleprodajom tehničke robe - potrošačke elektronike i ostalih proizvoda. Pridruži se njihovom uspješnom timu koji broji više od 100 zaposlenika u više gradova Hrvatske, i to na poziciji: Prodavač (m/ž). Potrebno je posjedovati izražene komunikativne i prodajne vještine, a novim kolegama nude rad u ugodnoj okolini, stimulativna primanja te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Javi im se do 8. travnja.