VRIJEDNO PRIZNAJE

Dva Valamarova hotela s nagradama za najbolje luksuzne hotele u svijetu

02.11.2016 u 15:05

Bionic
Reading

Dva hotela iz sastava turističke kompanije Valamar Riviera, Dubrovnik President iz Dubrovnika i Isabella Island Resorts iz Poreča, dobili su prestižne svjetske nagrade World Luxury Hotel Awards 2016, čime su se svrstali među najbolje luksuzne hotele u svijetu, izvijestili su u srijedu iz Valamara

Oba Valamarova hotela ove su godine prvi put bila nominirana za te nagrade koje u svijetu turističko-hotelske industrije slove kao hotelski Oscari, a osim toga cijela grupacija Valamar odnosno Valamar Hotels&Resorts dobila je nagradu u kategoriji Best Hotel Group u Hrvatskoj i južnoj Europi u 2016.

Te su nagrade ove godine, po jubilarni 10. put dodijeljene na svečanosti krajem listopada u Dohi, a za njih je bilo nominirano više od tisuću hotela. Zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke, nagrade za luksuzne hotele i resorte diljem svijeta dodijeljene su u više od 60 kategorija, među kojima je 'glavnu' nagradu 2016 Global Hotel of the Year dobio Armani Hotel Dubai.

'Hotel Valamar Dubrovnik President s pet zvjezdica dobio je nagradu u kategoriji Luxury Beach Hotel, a Valamar Isabella Island Resort s četiri odnosno pet zvjezdica nagradu Luxury Island Resort. Nagrada cijeloj grupaciji također nam je iznimno važna, tim više što se dodjeljuje na temelju glasova struke, ali i gostiju', ističu iz Valamara.

Prilikom primanja tih nagrada istaknuto je da Valamarove hotele odlikuje visoka razine kvalitete usluge u svim segmentima, ali i predanost svih zaposlenih.

World Luxury Hotel nagrade
dodjeljuje istoimena organizacija koja time potvrđuje kvalitetu luksuznih hotela u kategorijama objekata i razine usluga, što se smatra vrhuncem dostignuća, jer je riječ o stručnom priznanju uspjeha.

Dobitnici tih nagrada uz ostale su bili neki od najpoznatijih luksuznih hotela u svijetu, poput Grand Hyatt Bali, Ritz Carltona u Hong Kongu te Burj Al Arab u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a od hrvatskih hotela do sada je tu nagradu dobio samo zagrebački hotel Esplanade (2011.).