prilika za posao

Dukat za sezonu traži više od 70 radnika, moguće i stalno zaposlenje

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 05.03.2020 10:25
  • Objavljeno 05.03.2020 u 10:25
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dukat

Zagrebački Dukat otvorio je natječaj za zapošljavanje više od 70 sezonskih zaposlenika. Nove snage za predstojeću sezonu Dukat traži diljem zemlje

Sezonska radna mjesta otvorena su u najvećim odjelima Dukata – u logistici, proizvodnji i prodaji, a traže se i vozači u domaćem i međunarodnom prometu.

Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja, ovisno o preferencijama zaposlenika.

'S ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra koji želi nastaviti raditi u kompaniji i nakon uspješno odrađene sezone, Dukat nudi mogućnost stalnog zapošljavanja, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu', ističe se u priopćenju.

U Dukatu posebnu pažnju pridaju uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera.

'Ostvarenje ciljeva, motiviranost i angažiranost sezonskih zaposlenika redovno se prati, evaluira i nagrađuje. Tako primjerice sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kn te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja', poručuju iz Dukata.

Zainteresirani kandidati prijavu za sezonske poslove u Dukatu mogu odraditi na www.sezonaudukatu.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!