vozite se kao ministar

Država prodaje 240 vozila na javnoj dražbi, evo što se nudi

04.06.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Čak 240 rabljenih vozila iz državne flote prodaje se ove subote na javnoj dražbi u prostoru Narodnog sveučilišta Sesveta s početkom u 9 sati. Sva vozila mogu se pregledati u četvrtak i petak od 10 do 14 sati u TRCZ-ovom skladištu u Sesvetama

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine/pologa u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje se vozilo plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a za vozilo uopće ne licitira, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu uplatiti u gotovini 6. i 7. lipnja 2019. od 10 do 14 sati na blagajni TRCZ automobila u Sesvetama ili internetskim bankarstvom. Više informacija pronađite ovdje.

Tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 200 kuna. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku od tri dana uplatiti izlicitirani iznos, a u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje te gubi pravo na povrat jamčevine. Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja se vrši po načelu viđeno-kupljeno, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Nudi se sve i svašta: od Volkswagen Passata iz 1997. za 4000 kuna do Mercedesa S350 s početnom cijenom od 58.000 kuna. Tu je i niz motocikala Tomos APN te kombiji, dostavna vozila, kosilice i ostali radni strojevi. Cijelu tablicu sa svim vozilima i cijenama koje se traže pogledajte OVDJE.

  • +36
Rabljena vozila državnih institucija na javnoj dražbi održanoj prije dvije godine Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić