vrijedan potez

DOK-ING Stožeru civilne zaštite donirao zaštitnu opremu u vrijednosti 100.000 kuna

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 16.04.2020 11:49
  • Objavljeno 16.04.2020 u 11:48
DOK-ING

DOK-ING

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DOK-ING

Vodeća hrvatska tvrtka u razvoju i proizvodnji daljinski upravljanih sustava za humanitarno razminiranje, podzemno rudarstvo te upravljanje u kriznim situacijama donirala je Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske zaštitnu opremu u vrijednosti 100 tisuća kuna.

'Već 30 godina društvena odgovornost i solidarnost predstavljaju jedne od temeljnih DOK-ING-ovih vrijednosti. Svojim inovacijama u području razminiranja, DOK-ING je imao veliku ulogu i odgovornost u razminiranju poslijeratne Hrvatske, a time i čast izravno doprinijeti kvaliteti života svih građana. Potporu svojim sugrađanima DOK-ING nastavlja pružati i u ovoj izvanrednoj situaciji u nadi da će donacijom pomoći zajedničkoj borbi za zdravlje i sigurnost građana Republike Hrvatske', priopćeno je.

'Sigurnost i zaštita ljudskih života pomoću inovativnih strojeva oduvijek je bila misija našega poslovanja. Međutim, našli smo se u izvanrednoj situaciji kada jedino čovjek može pomoći drugome čovjeku, a solidarnost i zajedništvo predstavljaju jedini put i rješenje. Odlučili smo učiniti pravu stvar i donirati zaštitnu opremu Stožeru civilne zaštite kako bi pomogli očuvanju zdravlja naših sugrađana, svih onih koji neumorno spašavaju oboljele, kao i onih koji svojim radom čine da zajednica i dalje funkcionira.', izjavio je Vjekoslav Majetić, osnivač DOK-ING-a.

Proteklih nekoliko tjedana sukladno uputama nadležnih tijela, DOK-ING je uspješno prilagodio svoje poslovanje novonastalim uvjetima te poduzeo sve mjere kako bi zaštitio svoje zaposlenike i osigurao kontinuitet poslovanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!