NADOMAK MORA

Dalmatinska zagora skriva ove četiri luksuzne vile idealne za odmor

06.08.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Na području Dalmatinske zagore obale niknule su brojne vile za iznajmljivanje koje nude raj za sve koji žele mir i netaknutu prirodu, uz blizinu jadranskih plaža

Na internetskoj stranici Booking.com odabrali smo četiri luksuzne kuće za odmor koje će vam pružiti nezaboravan doživljaj.

Ivini dvori

  • +5
Ivini dvori Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Kamena vila 'Ivini dvori' nalazi se u naselju Bogatić u šibenskom zaleđu. Sadrži tri spavaće sobe, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Na raspolaganju je terasa s pogledom na planine i bazen, sezonski vanjski bazen, fitness-centar i sauna. U blizini je nacionalni park Krka.

Vila&Wine

  • +6
Vila&Wine Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Krolo Villa&Wine nalazi se u Trilju te ima popločani dio dvorišta s pogledom na bazen i vrt, sezonski vanjski bazen, fitness-centar i saunu. U vili su dostupni vlastiti bazen, vrt, oprema za roštilj i terasa s pogledom na planine. Vila ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i potpuno opremljenu kuhinju. Gosti se mogu opustiti u hidromasažnoj kadi i družiti se u zajedničkom salonu.

Ladanjska kuća Peace

  • +6
Ladanjska kuća Peace Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Ladanjska kuća Peace nalazi se na ulazu u Nacionalni park Krka u mjestu Drinovci. Smještajni objekt nudi dvije spavaće sobe i apartman. U sklopu objekta na raspolaganju su besplatni WiFi i vrt. Do otoka Visovca ima 2 km, a do Roškog slapa 4 km. Na zahtjev je moguća priprema i dostava domaćih jela.

Vila Duje

  • +6
Vila Duje Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Vila Duje nalazi se na oko 35 km od Arheološkog parka Salona te ima pogled na planinu i smještaj sa sezonskim vanjskim bazenom, fitness-centrom i zajedničkim salonom. Gostima vile na raspolaganju su vlastiti bazen, vrt, oprema za roštilj, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište. Vila uključuje tri spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i aparatom za pripremu kave te tri kupaonice s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.