od 23. do 25. svibnja u Poreču

Combis konferencija: Najaktualnije ICT teme, gejmifikacija i niz mini događanja

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 27.04.2018 09:17
  • Objavljeno 27.04.2018 u 09:17
Combisova konferencija održat će se u Poreču

Combisova konferencija održat će se u Poreču

Izvor: Combis / Autor: Combis

Combis konferencija održat će se od 23. do 25. svibnja u Poreču, a osim niza aktualnih ICT tema donosi dodanu poslovnu vrijednost za sve sudionike kroz element gejmifikacije, niz mini konferencijskih događanja, a ugostit će i svjetski poznatog futurista Marka Stevensona.

Dvanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od vodećih tehnoloških konferencija, održat će se od 23. do 25. svibnja u Poreču. Combis konferencija prošle je godine okupila više od 500 sudionika što je povećanje od 23 posto u odnosu na godinu ranije. Tako je Combis konferencija u svom novom trodnevnom formatu zauzela jednu od čelnih pozicija na mapi IT konferencija u Hrvatskoj. Prošlogodišnji uspjeh konferencije koja je sudionicima približila najnovije tehnologije kroz niz studija slučajeva i odlična plenarna predavanja, kao i jednako uspješan non-IT sadržaj, žele ove godine nadmašiti.

"Zadatak Combis konferencije je pokazati ne samo uvid, iskustvo i kompetencije, nas iz Combisa nego i renomiranih svjetskih IT kompanija koje sudjeluju na konferenciji. Želja nam je pokazati kako tehnologija može biti okosnica novih poslovnih vrijednosti te potaknuti neka nova razmišljanja i kreiranje poslovnih informatičkih rješenja koja će obilježiti vrijeme koje tek dolazi. Osim toga, naš je cilj svake godine ispočetka stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijsko iskustvo. Upravo zato ove godine snažniji naglasak stavljamo na element gejmifikacije, ne bismo li kroz „igranje“ osigurali bolji doživljaj za sve sudionike i to ne samo u neobaveznom, relaksirajućem dijelu konferencije, nego i u dijelu koji je posvećen stručnim IT temama. Uvjereni smo da se samo stalnim propitivanjem i inovativnošću može zadržati čelna pozicija na mapi IT konferencija", istaknula je Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije.

Sudionike Combis konferencije i ove godine očekuju brojna mini konferencijska događanja prožeta elementom gejmifikacije, odnosno mogućnošću skupljanja bodova u sklopu velike nagradne igre CoCo Quest. Za opuštanje i relaksaciju tu je CoCo Relax zona, a za one koji vole aktivna jutra organiziran je i CoCo Sport koji sudionicima nudi trčanje, vožnju biciklom ili vožnju hoverboardom. Sam konferencijski prostor sastojat će se i od CoCo Sponsors Streeta koji će obilovati brojnim zanimljivostima koje pripremaju sponzori konferencije. Prvi konferencijski dan započet će CoCo Get Together i otvaranjem konferencije, CoCo Datingom i ležernim networkingom, a završiti CoCo ConnectUp partijem na kojem će osim odlične glazbe sudionici moći napraviti svoj autorski koktel na CoCo Cocktail natjecanju.

  • +23
  • +20

Kako je bilo na Combisovoj konferenciji 2017.

Izvor: Combis / Autor: Combis

Osim ležernog dijela, Combis konferencija već 12 godina zaredom kroz različita predavanja obrađuje neke od najrelevantnijih tema u ICT-u kako bi sudionicima približila najnovije tehnologije te otkrila načine kako da ih najbolje iskoriste u poslovanju i time postanu napredniji, fleksibilniji, konkurentniji i u konačnici poslovno uspješniji. Tako će se 12. COMBIS konferencija kroz niz predavanja pozabaviti upravo vodećim trendom današnjice – transformacijom IT-a te ugostiti jednog od najcjenjenijih svjetskih futurista, prema Huffington Postu, Marka Stevensona. Autor bestsellera 'We do things differently' i 'An Optimist's Tour of the Future' će održati prvo plenarno predavanje powered by HT pod nazivom 'The Future and What to Do About it', a gostovanje na Combis konferenciji ujedno mu je i prvo gostovanje u Hrvatskoj.

Na COMBIS konferenciji gostovat će i poznati stručnjak za upravljanje projektima i implementaciju strategija, Ricardo Vargas, izvršni direktor Brightline Initiative. Plenarno predavanje powered by Cisco na temu „Connecting Strategy Design and Delivery: Closing the Expensive Implementation Gap“ posvetit će se upravo izazovima s kojima se kompanije susreću pri implementaciji kreirane strategije, te će iz prve ruke dati savjete kako uspješno premostiti izazov između kreiranja strategije poslovanja i njene implementacije kako bi se ona pozitivno odrazila na rezultate, jer biti u stanju uspješno implementirati strateške projekte i programe omogućuje snažnu konkurentsku prednost. Brightline Initative je 2017. godine objavila poražavajuće podatke kako samo jedna od deset organizacija u svijetu uspijeva ostvariti sve svoje strateške ciljeve, a u prosjeku čak 20 posto organizacija ne realizira usvojenu strategiju.

tportal je medijski pokrovitelj 12. COMBIS konferencije, a sve dodatne informacije o konferenciji kao i detaljnom programu možete potražite na službenoj stranici 12. COMBIS konferencije. Prijave traju do 16. svibnja 2018.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!