PRIPRAVNIČKI PROGRAM

Coca-Cola Hrvatska nudi priliku mladima za posao

  • Autor: L.F.
  • Zadnja izmjena 01.12.2015 11:39
  • Objavljeno 01.12.2015 u 11:39
coca cola

coca cola

Izvor: Sipa Press / Autor: HADJ

Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula je novi pripravnički program 'Uči, zalaži se, iskaži se!'. Nudi se prilika mladima za zapošljavanje u području marketinga, financija, prodaje, upravljanja operativnim poslovima i ljudskim potencijalima, priopćeno je iz Coca-Cole

'Cilj je našega jednogodišnjeg pripravničkog programa privlačenje i razvoj mladih talenata koji će postati dio našega uspješnog tima. Otvaramo mladim ljudima priliku za učenje i rad u jednoj od najdinamičnijih tvrtki. Na taj način želimo pridonijeti većoj zaposlenosti mladih ljudi te ih upozoriti na važnost stalnoga usvajanja novih znanja jer učenje nikako ne prestaje izlaskom s fakulteta. Također ih želimo upozoriti na važnost mobilnosti za izgradnju uspješne karijere. Nedostatak mobilnosti radne snage jedan je od problema koji ograničava mogućnosti razvoja hrvatskoga gospodarstva', izjava je glavne direktorice Marie Anargyrou-Nikolić.

Natječaj za ulazak u Coca-Colin pripravnički program otvoren je do 14. prosinca 2015., a odabrani kandidati dobit će jednogodišnje pripravničke ugovore nakon kojih im se otvara mogućnost za ulazak u tvrtkin program za razvoj talenata i ubrzani razvoj karijere.

Pripravnici će zadatke obavljati unutar timova zaduženih za poslovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.Više informacija o pripravničkome programu i procesu prijave dostupno je na službenoj mrežnoj stranici programa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!