nove poslovnice

Carwiz širi svoje poslovanje na turistički najatraktivnijim destinacijama

10.04.2019 u 09:25

Bionic
Reading

Carwiz rent a car nastavlja širenje poslovanja i djelovanja na tržištu s ciljem uspostavljanja jačeg i intenzivnijeg odnosa sa svojim korisnicima

Sukladno poslovnoj politici zastupljenosti tvrtke u svim većim turističkim središtima diljem Lijepe naše, te jačanja poslovanja na turistički najpotentnijim destinacijama, ovih dana su otvorene nove Carwizove poslovnice u Dubrovniku i Rijeci. Riječ je o strateški vrlo bitnim poslovnicama, koje će svojim poslovanjem dodatno utvrditi poziciju Carwiza kao jednog od vodećih domaćih integratora turističkih dolazaka u sferi rent a car industrije.

U ovom trenutku, Carwiz u Hrvatskoj posluje putem ukupno 13 poslovnica. Pozicioniranje pojačanog poslovanja diljem Dalmacije i sjevernog Jadrana pokazalo se ključnim ponajprije zbog povećanih potreba tržišta za rent a car uslugama tijekom ljetne sezone, ali sve više i tijekom ostatka godine. Posebno se to odnosi na Rijeku koja proteklih godina bilježi značajan rast turističkih dolazaka u vansezonskom periodu. Vodeći ljudi Carwiza trenutno su u pregovorima na još nekoliko destinacija s ciljem nastavka širenja poslovanja i skorog otvaranja novih poslovnih jedinica prodajne mreže Carwiz rent a cara.

U svim Carwizovim poslovnicama diljem Hrvatske korisnici mogu izabrati iz bogate ponude osobnih i dostavnih vozila, svih tipova i marki.

Nova poslovnica u Dubrovniku nalazi se preko puta Lučke kapetanije na adresi Obala Stjepana Radića 32, dok je Riječka poslovnica na adresi Riječki Lukobran 1.