VELJKO OSTOJIĆ

Bivši ministar turizma postao prvi čovjek Todorićeve Karisme

25.10.2013 u 15:24

Bionic
Reading

Bivši ministar turizma u Milanovićevoj vladi, koji je morao odstupiti nakon afere sa zemljištem u Balama, preuzeo je vodstvo u turističkoj tvrtki Karisma Hotels Adriatic, koja je u vlasništvu meksičke Karisme, Agrokora i TUI-ja

Iz tvrtke Karisma Hotels Adriatic izvijestili su da je Veljko Ostojić imenovan predsjednikom Uprave, te da će s radom na čelu kompanije započeti 1. studenoga ove godine.

'Čvrsto smo uvjereni da će Veljko Ostojić svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem dodatno osnažiti menadžment kompanije te da će doprinijeti uspješnoj provedbi Strategije društva u narednom razdoblju, poručili su osnivači Društva. Dosadašnji predsjednik Uprave Marinko Benić prijeći će na poziciju člana Uprave zaduženog za financije i akvizicije društva.

Ostojić je prije ulaska u Vladu, bio predsjednik uprave Rivijere Poreč, članice Valamar grupe. Turistička tvrtka Karisma Hotels International već je preuzela Hotele Koločep, a zainteresirani su i za Hotel Romana,  Hotele Živogošće, Hotele Podgora i bivše vojno odmaralište Kupare.