posao od sto milijuna kuna

Atlantic Grupa preuzela distribuciju Marsa

11.01.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Atlantic Grupa s početkom veljače 2018. godine postaje službeni distributer ukupnog portfelja kompanije Mars na hrvatskom tržištu, priopćieno je iz Atlantic Grupe.

Novi Ugovor je vrijedan preko 100 milijuna kuna, koliko se u 2018. očekuje u vidu dodatnog prometa kroz distribuciju tri nove kategorije proizvoda – Mars čokoladnog programa, Mars prehrambenih proizvoda i Mars proizvoda za kućne ljubimce.

Novi proizvodni asortiman uključuje robne marke kao što su Twix, Mars, Bounty, Snickers, M&M's, Pedigree, Whiskas, Kitekat i Uncle Ben's.  Atlantic Grupa još od 1991. godine distribuira Wrigley asortiman, koji  od 2008. postaje dio Mars kompanije.

'Imamo odlična iskustva i značajna očekivanja od partnerstva s Atlanticom na području distribucije Mars proizvoda u Hrvatskoj. Kroz dosadašnju distribuciju Wrigley asortimana potvrdili smo kako je riječ o partneru od kojega možemo očekivati nastavak izvrsne suradnje', rekla je Darja Šušteršič, direktorica tržišta Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mars.

Zadovoljstvo je izraženo i sa strane Atlantic Grupe.

'Iznimno smo ponosni što možemo objaviti sklapanje novog distribucijskog ugovora. To potvrđuje ozbiljnost naših planova i najava o daljnjem širenju i jačanju distribucijskog poslovanja u Atlanticu i, što je jednako važno, našu predanost realizaciji vrlo visokih distribucijskih ciljeva', komentirao je Slaven Romac, Glavni direktor strateškog distribucijskog područja Hrvatska u Atlantic Grupi.