glavni financijski direktor

Ashkan Hosseini novi je član Uprave tvrtke E.ON Hrvatska

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 24.05.2021 11:30
  • Objavljeno 24.05.2021 u 11:30
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: E.ON Hrvatska

S početkom svibnja Ashkan Hosseini pridružio se Upravi tvrtke E.ON Hrvatska kao glavni financijski direktor. Hosseini u Hrvatsku dolazi iz E.ON grupe u kojoj je proveo devet godina, obnašajući upravljačke i financijske funkcije u maloprodaji i energetskim mrežama

Posljednjih godina bio je direktor grupne strategije i upravljanja rizicima, a vodio je i financije i kontroling u maloprodaji te bio programski voditelj digitalizacije financija. Veliko iskustvo stekao je i kao direktor poslovnog upravljanja i određivanja cijena u segmentu energetskih mreža E.ON-ove podružnice u Švedskoj.

„Iznimno sam sretan što s kolegom Andreasom Rörigom imam priliku upravljati rastućom hrvatskom organizacijom E.ON-a. Nastavljamo dalje razvijati našu priču o uspjehu, a zajedno s našim kupcima i partnerima graditi novi energetski svijet za održiviju budućnost“, kazao je Ashkan Hosseini.

E.ON je jedan od najvećih operatora europskih energetskih mreža i pružatelj naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca širom Europe. Prva je velika europska energetska tvrtka koja se u potpunosti posvetila novom energetskom svijetu i potrebama kupaca. Aktivna je upravo u područjima koja će odrediti uspjeh transformacije europskog energetskog sustava, a to su pametne distribucijske mreže i inovativna rješenja za kupce.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!