IZRADA ZDRAVSTVENIH KARTICA

AKD dobio posao u Makedoniji

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 19.02.2009 17:37
  • Objavljeno 19.02.2009 u 17:37
akd

akd

Izvor: tportal.hr / Autor: arhiva

Jučer je u Skopju potpisan ugovor između Ministarstva zdravstva Republike Makedonije i Agencije za komercijalnu djelatnost iz Zagreba o nabavi sustava izdavanja elektronske zdravstvene iskaznice koja uključuje izradu i personalizaciju 2,3 milijuna kartica

Vrijednost posla koji uključuje i održavanje cjelokupnog sustava u periodu od dvije godine iznosi više od šest milijuna eura. Spomenuti projekt uključuje izradu 2,3 milijuna personaliziranih kartica, namijenjenih profesionalcima u zdravstvenom sustavu, kao i osiguranicima.

Agencija za komercijalnu djelatnost je potrebne kompetencije i stečene reference ostvarila sudjelovanjem u istim ili sličnim projektima u Republici Hrvatskoj, kao što je sudjelovanje u projektu uvođenja pametnih kartica u sustav zdravstvenog osiguranja za profesionalce u zdravstvenom sustavu i osiguranike, koji je dio projekta Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske.

S ciljem dosezanja nivoa standarda Europske unije AKD ima značajnu ulogu i u projektima poput biometrijske e-putovnice, studenskog e-indeksa, digitalnog e-tahografa i ostalih važnih projekata u kojima je od velike važnost zadovoljiti najviše standarde zaštite sigurnosti podataka.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!