od 11. do 13. studenoga

13. PMI Forum u Zagreb dovodi najveće inozemne i hrvatske stručnjake

20.09.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Sve posjetitelje čeka najbolje od najboljeg iz područja projektnog menadžmenta, kao i prilika da iz prve ruke čuju najrelevantnije informacije i usavrše svoje vještine

Najveća konferencija iz područja projektnog menadžmenta u regiji, PMI Forum, održat će se od 11. do 13. studenoga u zagrebačkom Plaza event centru. Tema ovogodišnjeg izdanja je 'Building project portfolio: Digital strategy enable', a kao i svake godine do sada, na jednom mjestu će okupiti najbolje hrvatske i globalno poznate stručnjake iz područja projektnog menadžmenta. Za organizaciju je zaslužna PMI Hrvatska, podružnica globalnog Project Management Instituta. 'Koliko je važna ova manifestacija najbolje govori podatak da svake godine privuče znatno veći broj sudionika te da je već odavno prerasla regionalne okvire. Forum posjećuje preko 160 tvrtki, akademija i institucija, različitih profila i područja rada s ciljem networkinga i informiranja o novim trendovima.', izjavljuje Marina Pupić-Bakrač, direktor konferencije. I ove godine u sklopu programa se organiziraju cjelodnevne radionice, a mi vam donosimo kratki pregled onoga što vas čeka.

Višestruko certificirani projektni menadžer, Morten Sorensen govorit će o učinkovitom odabiru strateških inicijativa i izgradnji portfolia koji organizaciji donosi očekivane vrijednosti. Njegovu radionicu Effective Portfolio Intake, Benefits Realization and Governance svakako ne bi trebali propustiti svi oni koje zanima upravljanje portfoliom projekata i programa.

Jedna od najcjenjenijih regionalnih PMI praktičarki Jasmina Nikolić održat će radionicu Scrum Escape Room: the PMI Forum’s most exciting team game!

Kako upravljati projektnim portfeljem u izazovnim okolnostima okoline koja se neprekidno mijenja, pojasnit će Marko Šimac, certificirani projektni menadžer s bogatim iskustvom. Kako projektima ispuniti strategiju organizacije ili stvarati poslovne vrijednosti, kao i možemo li predvidjeti baš sve ishode, samo su neka od pitanja na koja će ponuditi odgovore.

Jeste li se ikada pitali zašto stvari ne funkcioniraju iako ste ih prethodno dobro pojasnili? Svi smo se susreli s takvim situacijama, a nešto više o tom problem otkrit će jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj Borna Lulić. Unpredictable factor Z in PM - perception and mindset naziv je njegove radionice koja će svima približiti dio ljudskog uma koji stvara percepcije i način razmišljanja što uvelike utječe na uspjeh u komunikaciji i projektima.

Projektni menadžer Hrvatskog Telekoma, Gordan Krčelić, okupljenima će u sklopu svoje radionice približiti sve benefite Six sigma + Lean metodologije. Sva znanja i vještine kako otkloniti nedostatke pojedinog poslovnog procesa i stvoriti okvir za ukupnu promjenu organizacijske kulture, možete saznati upravo ovdje.

Dario Novaković, s više od 15 godina iskustva u upravljanju projektima i IT konzaltingu u međunarodnoj okolini, za 13. izdanje PMI Foruma je pripremio interaktivnu radionicu osmišljenu kao pomoć u razvoju specifičnog stila vođenja u specifičnim projektnim situacijama i postizanje uspješnosti. Vještine koje ćete naučiti na njegovoj radionici Leading Smart – Effective Project Leadership.

Radionice se održavaju 11. i 13. listopada, dan prije i dan nakon samog PMI Foruma, a na linku možete provjeriti točan raspored. Radionice se svake godine brzo popune, pa se prijavite na vrijeme kako ne biste propustili priliku izbrusiti svoja znanja.