VELIKI PREOKRET

Princ Mustafa večeras tajno ženi Mihrunisu

01.02.2014 u 15:00

Bionic
Reading

Barbarosina kći Mihrunisa tajno će se udati za princa Mustafu, ne znajući da će mu tim činom postati najgori neprijatelj kojeg se svi žele riješiti! Tajanstveni muškarac u crnom naredit će Jastrebu da se pod hitno riješi prinčeve supruge - hoće li on to učiniti, doznajte u novoj dvostrukoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni' u nedjelju, 2. veljače, u 20 sati na RTL Televiziji!

Unatoč prvotnom protivljenju njihovu tajnom vjenčanju, najviše zbog toga jer time krše zakone i običaje, Mahidevran pristane oženiti sina s Mihrunisom, ponajviše zato što djevojka ima veliku političku i vojnu moć te je podupiru brojni osmanski državnici. Njihovo tajno vjenčanje održat će se u šumi u blizini Mustafine palače, a prisustvovat će samo mladenci, Jahja i Mahidevran. Nitko neće smjeti doznati za taj čin, osim tajanstvenog muškarca odjevenog u crno kojem ne promakne ni jedan događaj od iznimne važnosti za Osmansko Carstvo. Međutim, kada prinčevi pristalice, koji u sjeni biraju njega kao prijestolonasljednika, doznaju da se ogriješio o zakone i tradicijska pravila države, tajanstveni čovjek morat će povući najteži potez - narediti Jastrebu (Atmadži) da se riješi Mihrunise, osobe koja sada najviše ometa njihovog omiljenog princa!

U međuvremenu, Rustem ne uspijeva otrovati Hajrudin-pašu. No, kapetan se iznenada ruši na sjednici Divana. Hurem doznaje da je Bajazit potajno došao do prijestolnice zbog Huridžihan, a dodatan šok svim dvoranima donijet će vijest o smrti Hajrudin-paše Barbarose! U prijestolnicu stižu svi državnici kako bi se oprostili od kapetana mornarice te prisustvovali sprovodu, ali i doznali koga će Sulejman odabrati za novog kapetana mornarice.

Ne propustite pogledati novi nastavak serije 'Sulejman Veličanstveni' u nedjelju, 2. veljače, u 20 sati samo na RTL Televiziji!