JE LI TO hUREM?

Slavna Turkinja na meti kritika zbog plastičnih i estetskih korekcija

17.10.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Meryem Uzerli koju publika pamti po glumi u povijesnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' sredinom kolovoza ove godine napunila je 40 godina. Od kad ju je publika zavoljela zbog uloge crvenokose sultanije, rado se prate njezine aktivnosti, no njeni fanovi u njoj više ne prepoznaju lijepu Hurem

Meryem Uzerli slovi za jednu od najljepših europskih glumica. Kažu da ova dama plijeni posebnom karizme i vrstom ljepote, drugačijom od onakve danas srećemo na svakom koraku.

No već neko vrijeme je na meti kritika zbog plastičnih i estetskih korekcija kojima se, navodno podvrgla posljednjih godina. Na posljednim fotografijama, koje je objavila na svom Instagramu pokazala je kako je pratila košarkašku utakmicu, a mogao se primjetiti in njezin poseban look.

Slavna Hurem za tu prigodu je isfurala dugu pletenicu zbog koje je podigla kosu sa lica, pa su estetske korekcije u potpunosti su došle do izražaja. Zbog kosih očiju i zategnutog lica mnogima djeluje neprepoznatljivo.

Njezin novi imidž zaradio je brojne kritike. Mnogi su ustvrdili da je izgubila granicu u uljepšavanju. Mnogi joj zamjeraju očito povećanje usana i pretjerano naglašavanje jagodica na licu. Glumica nikad nije javno priznala da je bilo što radila na svom izgledu.

  • +2
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: WAEL HAMZEH