često mijenja imidž

Slavna Hurem opet je promijenila boju kose, a izgleda bolje no ikada

10.03.2024 u 19:37

Bionic
Reading

Turska glumica njemačkih korijena Meryem Uzerli bila je velika miljenica domaće publike za vrijeme prikazivanja serije 'Sulejman Veličanstveni'. Fatalna crvenokosa Hurem zavela je sultana, a spletke u njegovoj raskošnoj palači pratile su se s oduševljenjem. I dalje ima pravu vojsku obožavatelja koji prate svaki njezin potez

Hit seriju je napustila zbog zdravstvenih problema i vratila se u Njemačku odakle se sada redovito javlja s novostima iz svog života. U međuvremenu je Meryem Uzerli promijenila izgled nekoliko puta.

Pored glumačkih angažmana i uspjeha, poznata je i po svojoj sklonosti ka različitim modnim transformacijama. Glumica se voli poigravati s različitim odjevnim kombinacijama (turski mediji pišu o njoj kao jednoj od rijetkih glumica s prepoznatljivim stilom), a nerijetko fanove iznenadi novom frizurom, točnije bojom kose (prirodna joj je svijetlo kestenjasta).

Meryem Uzerli

Hurem zasjala u Cannesu, a posebnu pozornost privukao je crni veo

Pogledaj galeriju

Vidjeli smo je kao crnku, smeđokosu, ali bila je i plavuša. Ta se boja slavnoj Turkinji očito najviše sviđa budući da sada fura platinasto plavu kosu.