ŠOK I NEVJERICA

Turci već izabrali novu Hurem

29.05.2013 u 13:34

Bionic
Reading

Nakon što je Meryem Uzerli zbog psihičkih problema i depresije napustila snimanje popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njezinu nasljednicu izabrali pjevačicu i glumicu Gülçin Santırcıoğlu

Ova vijest rastužila je vojsku obožavatelja crvenokose Njemice turskog porijekla. Jedna od najpopularnijih glumica Meryem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', donose turski mediji.

Naime, popularna 'Hurem' je depresiji, a turski mediji objavili su da je upravo ovo razlog njezina odlaska iz serije. Meryem će biti zamijenjena 36-godišnjom glumicom i pjevačicom Gülçin Santırcıoğlu

Meryem je od anonimne djevojke postala najpoznatija turska glumica s ogromnim honorarom, ali s popularnošću su stigle i nevolje.

Prijatelji kažu da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu te da se nikome se ne javlja, a u Njemačkoj boravi u jednoj klinici. S njom je i zaručnik. Produkcija je bila šokirana njezinom izjavom da više ne može snimati.

'Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu izdržati u Turskoj. Vraćam se u Berlin', rekla je prije samo nekoliko dana Hurem

Gülçin je pjevačica i glumica, a televizijsku karijeru započela je 2005. i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Kako će se nova Hurem snaći u seriji, vidjet ćemo najesen, no mnogi obožavatelji priželjkuju da se u seriju vrati Meryem, jer govore da ništa neće biti isto.