u stilu maše i medvjeda

Slavna Hurem pokazala preslatke fotografije proslave rođendana jedne od svojih djevojčica

12.01.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Meryem Uzerli, koja je najpoznatija je po ulozi crvenokose sultanije u seriji 'Sulejman Veličanstveni', osim svojih i fotografija vezanih uz njezin posao nerijetko pokazuje koliko uživa u majčinstvu. Turkinja je mama dviju djevojčica

Meryem Uzerli objavila je više fotografija s rođendanskog partyja svoje mlađe kćeri Lily Koi koja je napunila tri godine. Svojoj mališanki je sve uredila u stilu crtića Maša i medvjed' pa čak je i tortu naručila s likovima iz najdražeg joj animiranog filma.

Inače, još nije poznato s kime je dobila drugo dijete, jer tu informaciju vješto čuva od javnosti. Nagađa se riječ o glumcu Caglaru Ertugrulu s kojim je već duže vrijeme u vezi, a koji je publici poznat po ulogama u brojnim turskim sapunicama.

Fotografije glumice i kćeri su raznježile njezine obožavatelje, a mnogi se još sjećaju što je glumice doživjela u prošlosti. Kako je tada procurilo u javnost, njezin zaručnik, broker Can Ates ju je nagovarao da pobaci. Zbog toga su raskinuli, a ona je imala živčani slom koji je umalo završio tragičnim krajem. Potražila je na vrijeme pomoć u psihijatrijskoj bolnici u Berlinu. Sve je prebrodila i rodila kćer Laru, a sreću je ostvarila u Njemačkoj (živi u Berlinu).

  • +3
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Tayfun Coskun / AFP / Profimedia