bračni problemi

Will Smith konačno reagirao: 'Bio sam slijep'

16.10.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Prošli tjedan Jada Pinkett Smith otkrila je da su ona i njezin dugogodišnji suprug Will Smith razdvojeni od 2016. godine. Iako su pred očima javnosti pokazivali bračnu idilu, njihova je stvarnost već sedam godina posve drugačija

Popularni glumac Will Smith prošle je godine na dodjeli Oskara napravio pravi skandal ošamarivši kolegu Chrisa Rocka jer je na pozornici pred okupljenima uvrijedio Jadu Pinkett Smith. Smithovu gestu neki su tada osudili kao da promovira nasilje, dok su drugi mišljenja da bi svaki muškarac tako trebao obraniti svoju suprugu. Bilo kako bilo, tada nitko nije znao da je odnos Willa i njegove supruge poprilično kompliciran te da par više ne dijeli adresu.

Jada je nakon sedam godina razdvojenosti od Smitha priznala da su u bračnoj krizi te da od 2016. ne žive zajedno. Međutim, ne planiraju se razvesti, već raditi na odnosu i pokušati ga popraviti.

Nakon šokantnog priznanja, oglasio se i emotivni glumac koji je otvorio dušu priznavši svoje pogreške.

'Kada ste s nekim više od pola života, nastupi neka vrsta emocionalnog sljepila', priznao je glumac dodavši da je prelako izgubiti osjetljivost i suosjećanje na skrivene nijanse i suptilne ljepote partnera. Reagiravši na suprugine nadolazeće memoare otkrio je da ga je ovo na neki način probudilo te da je Jada Pinkett Smith bila otpornija, pametnija i suosjećajnija nego što je on razumio.

Priznanje glumice bilo je kao bomba priznanja koje nitko nije očekivao. Iako su razdvojeni, glumica je priznala da joj razvod nije opcija te da vjeruje u njihovo zajedništvo: 'Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Prebrodit ćemo sve. I jednostavno nisam mogla prekršiti to obećanje', ispričala je otkrivši da su ljubav i poštovanje još uvijek prisutni.

  • +4
Will Smith i Jada Pinkett Smith Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT