razdvojili su se

Jada Pinkett Smith otkrila da su ona i Will Smith razdvojeni već sedam godina

11.10.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Jada Pinkett Smith otkrila je da su ona i suprug Will Smith potajno razdvojeni posljednjih sedam godina, a još uvijek pokušava 'shvatiti' kakva je budućnost njihova braka

Iako su se proteklih sedam godina javno podržavali i nazivali se 'mužem i ženom', Jada Pinkett Smith otkrila je da su ona i njezin suprug Will Smith razdvojeni već sedam godina. Tu su odluku da žive odvojeno skrivali proteklih sedam godina, no još uvijek nisu donijeli odluku o rastavi braka, a pitanje je hoće li ju ikada donijeti.

52-godišnjakinja je podijelila šokantnu vijest o svom braku, a otkrila je i zašto se njihov odnos raspao.

'Mislim da smo oboje još uvijek bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome što smo mislili da bi druga osoba trebala biti', rekla je Pinkett Smith otkrivši da su ih pokušaji da poprave odnos iscrpili.

Također, rekla je da je razmišljala o zakonskom razvodu, ali nikada nije mogla to učiniti.

'Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Prebrodit ćemo sve. I jednostavno nisam mogla prekršiti to obećanje', ispričala je te otkrila da su osjećaji ljubavi i poštovanja još uvijek prisutni.

Otkrila je da su živjeli odvojeno i kada se dogodio onaj slavni trenutak kada je Will ošamario komičara Chrisa Rocka na dodjeli Oskara 2022. godine.

Ponosna Jada pohvalila je i njihovu djecu koja su uz nju bila u ovom teškom razdoblju: 'Moja djeca, oni su mali gurui. Naučili su me dubokom osjećaju samoprihvaćanja. Vole svaki dio mene. Razina ljubavi, bezuvjetne ljubavi koju imaju prema meni i svom tati.'

VANITY FAIR PARTY

[FOTO] Riskantna izdanja na zabavi godine: Zvijezde se odlučile pokazati u odvažnijim stajlinzima

Pogledaj galeriju