iznenadili mnoge

Jada Pinkett Smith otkriva kako su ona i Will Smith razdvojeni od 2016.

12.10.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Jada Pinkett Smith otkrila je u novom intervjuu da su ona i suprug Will Smith razdvojeni od 2016. godine, prenosi BBC

Jada Pinkett Smith i Will Smith već sedam godina žive odvojeno, a cijelo vrijeme u javnosti su 'glumili' sretan bračni par. Iako se ne planiraju razvesti, shvatili su da im zasad odvojeni život odgovara. Iako su sedam godina živjeli potpuno odvojene živote, nisu bili spremni javno to potvrditi, priznala je Jada za NBC.

Par i dalje živi odvojeno, ali nemaju planove za razvod. 52-godišnja Pinkett Smith rekla je za NBC da je samoj sebi obećala da se ona i Smith nikada neće razvesti i rekla je da nije prekršila to obećanje.

'Mislim da smo oboje još uvijek bili zaglavljeni u mašti o tome što smo mislili da bi druga osoba trebala biti', rekla je.

Intervju je uslijedio uoči objavljivanja njezina memoara Worthy sljedećeg tjedna.

Par je dospio na naslovnice prošle godine kada je Smith uletio na pozornicu na dodjeli Oscara i ošamario voditelja Chrisa Rocka vičući 'ne izgovaraj ime moje žene'. Incident se dogodio nakon što se Rock našalio na račun toga što je Pinkett Smith ćelava, što je Smitha uzrujalo jer je riječ o zdravstvenom stanju - alopeciji, bolesti koja uzrokuje gubitak kose.

U odvojenom intervjuu Pinkett Smith rekla je za People da je isprva mislila da je to dio planirane šale: 'Tek kad se Will počeo vraćati do svoje stolice, shvatila sam da to nije skeč.'

O njihovom braku nagađalo se 2020. kada je par otišao u Facebook emisiju Red Table Talk Pinkett Smith i raspravljao o 'povezanosti' Pinkett Smith s umjetnikom Augustom Alsinom.

Glumci su se upoznali 1994. kada je Pinkett Smith bila na audiciji za Smithov show The Fresh Prince of Bel-Air, a 3 godine kasnije su se vjenčali.

Imaju dvoje djece - Jadena Smitha i Willow Smith - zajedno s Treyjem Smithom, Smithovim sinom s njegovom prvom ženom Sheree Zampino.

  • +4
Will Smith i Jada Pinkett Smith Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT